Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartman BV Lux | Zlatibor smeštaj

Apartman BV Lux Zlatibor gostima nudu komforan, nov apartman na atraktivnoj lokaciji na Zlatiboru. Smeštaj je predviđen za ugodan boravak 4 osobe.

Smeštaj BV Lux smešten je u potpuno novom objektu na Zlatiboru, u ulici Jovanke Jeftanović, na svega par minuta pešačenja od centra Zlatibora, autobuske stanice, skijališta, prodavnica, kafića i restorana na Zlatiboru.

Apartman je površine oko 40 m2, poseduje predsoblje, kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo i balkon terasu.

U dnevnoj sobi smeštaja se nalazi ugaona garnitura, lcd tv, dnevni stočić i trpezarijski sto sa četiri stolice. Iz dnevnog boravka se izlazi balkon u okružen izuzetnim ambijentom i prirodnim okruženjem.

Smeštaj BV Lux na Zlatiboru dizajniran je sa dosta detalja i ukrasa kao što su mirisne sveće raznih boja, dekoracije zidova i slično. Sve ovo čini smeštaj lepim i romantičnim, savršenim za odmor i opuštanje.

Kuhinja ovog smeštaja na Zlatiboru raspolaže gotovo svim aparatima i posuđem kako bi gosti mogli da spremaju hranu kao da su u svojoj kući.

Hidromasažna tuš kabina u kupatilu ovog apartmana na Zlatiboru pretvoriće Vaš odmor u bajku.

Smeštaj još sadrži besplatan internet (wifi), kablovsku televiziju, termostatski podesivo centralno grejenje, posteljinu, toaletni pribor, parking.

Cene smeštaja:

Od 1. sept. – 25. dec. – – evra

Od 25. dec. – 25. feb. – – evra / bez Nove godine

Od 25. feb. – 1. jul. – – evra

Od 1. jul. – 1. sept. – – evra

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Apartman BV Lux – Lokacija smeštaja

Click to open a larger map

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600