Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartman Copper Lux | Zlatibor smeštaj

Apartman Copper Lux lociran je u samom centru Zlatibora, bukvalno preko puta poznatog hotela Mona. U neposrednoj blizini ovog smeštaja na Zlatiboru nalazi se autobuska stanica, pijaca, tržni centar, skijalište, Kraljev trg, jezero, hotel Palisad, šetalište, mnogi kafići i restorani.

Bez obzira što se nalazi na vrhunskoj lokaciji u centru Zlatibora, objekat sa smeštajem je ušuškan na mirnom mestu bez buke, okružen borovinom i prirodom.

Apartman Copper Lux je fantastično opremljen apartman u kojem se vodilo računa o svakom detalju. Smeštaj poseduje luksuzan dnevni boravak sa ugaonom garniturom, velikim led televizorom, modernom i potpuno opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i izlazom na balkon terasu.

Spavaća soba apartmana takođe poseduje velik lcd tv, francuski krevet i moderam gardarober. Komforno kupatilo sa mašinom za pranje veša i fenom, ostaviće bez reči svakog gosta apartmana Copper Lux na Zlatiboru.

Smeštaj sadrži internet konekciju, kablovske tv kanale, posteljinu, toaletni pribor, balkon terasu i parking ispred objekta.

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600