Back to Top

Apartman Copper Lux | Zlatibor smeštaj

Apartman Copper Lux lociran je u samom centru Zlatibora, bukvalno preko puta poznatog hotela Mona. U neposrednoj blizini ovog smeštaja na Zlatiboru nalazi se autobuska stanica, pijaca, tržni centar, skijalište, Kraljev trg, jezero, hotel Palisad, šetalište, mnogi kafići i restorani.

Bez obzira što se nalazi na vrhunskoj lokaciji u centru Zlatibora, objekat sa smeštajem je ušuškan na mirnom mestu bez buke, okružen borovinom i prirodom.

Apartman Copper Lux je fantastično opremljen apartman u kojem se vodilo računa o svakom detalju. Smeštaj poseduje luksuzan dnevni boravak sa ugaonom garniturom, velikim led televizorom, modernom i potpuno opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i izlazom na balkon terasu.

Spavaća soba apartmana takođe poseduje velik lcd tv, francuski krevet i moderam gardarober. Komforno kupatilo sa mašinom za pranje veša i fenom, ostaviće bez reči svakog gosta apartmana Copper Lux na Zlatiboru.

Smeštaj sadrži internet konekciju, kablovske tv kanale, posteljinu, toaletni pribor, balkon terasu i parking ispred objekta.

Cene smeštaja (za 4 osobe)

Od 1. sept. – 25. dec. – 40 evra

Od 25. dec. – 25. feb. – 50 evra / Oko Nove godine 150 evra

Od 25. feb. – 1. jun. – 40 evra / 1. Maj – 50 evra

Od 1. jun. – 1. sept. – 40 evra

Kontakt telefon:

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”400″ id=”32″]

2
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Nataša
Gost
Nataša

Apartman ima bukvalno sve što je čoveku potrebno da odmor iz snova. Ko voli Zlatibor, provod, čist vazduh, ovo je idealno mesto.

Ocena smeštaja:
*****
Draga Denić
Gost
Draga Denić

Čist luksuz, strogi centar, mirno mesto…

Ocena smeštaja:
*****