Zlatibor apartmani

Apartman Copper Lux | Zlatibor smeštaj

Apartman Copper Lux lociran je u samom centru Zlatibora, bukvalno preko puta poznatog hotela Mona. U neposrednoj blizini ovog smeštaja na Zlatiboru nalazi se autobuska stanica, pijaca, tržni centar, skijalište, Kraljev trg, jezero, hotel Palisad, šetalište, mnogi kafići i restorani.

Bez obzira što se nalazi na vrhunskoj lokaciji u centru Zlatibora, objekat sa smeštajem je ušuškan na mirnom mestu bez buke, okružen borovinom i prirodom.

Apartman Copper Lux je fantastično opremljen apartman u kojem se vodilo računa o svakom detalju. Smeštaj poseduje luksuzan dnevni boravak sa ugaonom garniturom, velikim led televizorom, modernom i potpuno opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i izlazom na balkon terasu.

Spavaća soba apartmana takođe poseduje velik lcd tv, francuski krevet i moderam gardarober. Komforno kupatilo sa mašinom za pranje veša i fenom, ostaviće bez reči svakog gosta apartmana Copper Lux na Zlatiboru.

Smeštaj sadrži internet konekciju, kablovske tv kanale, posteljinu, toaletni pribor, balkon terasu i parking ispred objekta.

Cene smeštaja (za 4 osobe)

Od 1. sept. – 25. dec. – 40 evra

Od 25. dec. – 25. feb. – 50 evra / Oko Nove godine 150 evra

Od 25. feb. – 1. jun. – 40 evra / 1. Maj – 50 evra

Od 1. jun. – 1. sept. – 40 evra

zlatibor_smestaj_tb

Kontakt telefon:

060/156-70-02

060/388-22-77

Apartman Copper Lux – Lokacija smeštaja

Click to open a larger map

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600