Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartman Danijela 018 | Zlatibor smeštaj

Apartman Danijela 018 Zlatibor savršen je smeštaj za goste koji žele nov i komforan smeštaj na lokaciji u neposrednoj blizini centra Zlatibora. Blizina prodavnica, restorana i kafića na Zlatiboru, prednost je koju smeštaj Danijela 018 pruža svojim gostima.

Smeštaj se nalazi u prizemlju novog stambenog objekta na Zlatiboru, pa je pogodan i za goste kojima suvišno penjanje uz stepenice predstavlja problem.

Apartman može da ugosti 4 osobe, pa je pogodan za porodice sa decom, manje društvo ili parove koji su rešili da posete Zlatibor.

Smeštaj čini dnevna soba u okviru koje se nalazi kuhinja i trpezarijski deo, spavaća soba sa udobnim francuskim ležajem, kupatilo sa staklenom kabinom za tuširanje i balkon terasa.

Apartman Danijela 018 na Zlatiboru gostima stavlja na raspolaganje potpuno opremljenu kuhinju koja ima svo potrebno posuđe, pribor i aparate za nesmetan boravak i na duže vreme.

Veliki prostor kojim ovaj smeštaj na Zlatiboru raspolaže pružiće gostima osećaj lagodnosti i komocije. Smeštaj poseduje sav neophodan toaletni pribor, čistu posteljinu, internet konekciju (wifi), termo podesivo centralno grejanje, lcd tv sa mnogo domaćih i stranih kanala, parking mesto.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Od 1. sept. – 25. dec. – 30 evra

Od 25. dec. – 25. feb. – 35 evra / Oko Nove godine su druge cene

Od 25. feb. – 1. jul. – 25 evra / 1. Maj – 50 evra

Od 1. jul. – 1. sept. 30 evra

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Apartman Danijela 018 – Lokacija smeštaja

Click to open a larger map

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600