Back to Top

Apartman Momčilo | Zlatibor smeštaj

U podnožju skijališta, u predivnom zlatiborskom naselju Kalman, koje se ističe prepoznatljivim zgradama boje čokolade, nalazi se apartman Momčilo. Apartman je konforan, udoban i zaista besprekorno uređen mnoštvom lepih modernih detalja. Smeštaj je pozicioniran u centru.

Apartman Momčilo opremljen je za boravak  četiri osobe. Smeštaj ima odvojenu spavaću sobu opremljenu bračnim krevetom i dnevnu sobu sa ležajem na rasklapanje. Gostima apartmana Momčilo na Zlatiboru na raspolaganju je moderna, vrhunski opremljena kuhinja. Apartman poseduje kupatilo sa tuš kabinom i neophodnim toaletnim priborom kao što su čisti peškiri, sapun, fen za kosu i ostalo.

Smeštaj je zaista kvalitetno opremljen jer je cilj domaćina pre svega zadovoljstvo gostiju i ponovno vraćanje u apartman. Smeštaj ima predivnu balkon terasu sa stolom i stolicama koja je fantastična za porodično druženje.

Apartman Momčilo ima centralno grejanje, parking, internet, kablovsku televiziju, lcd tv, peglu za veš, usisivač i ostalo.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Od 25. dec. – 25. feb. – 40 evra

Kontakt telefon:

064/299-06-59
063/837-98-86

065/250-77-70

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”115″]

4
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Branimir Pajić
Gost
Branimir Pajić

Dobar smeštaj…

Ocena smeštaja:
*****
Andrija Uzelac
Gost
Andrija Uzelac

Lux apartman kod ski staze na Zlatiboru, savremen, nov. Bili smo letos nekoliko dana, poslužilo nas je lepo vreme bez kiše, najviše vremena smo provodili na balkon terasi sa koje se pruža fenomenalan pogled na Zlatibor.

Ocena smeštaja:
*****
Dragana Milovac
Gost
Dragana Milovac

Slike smeštaja su dosta stare, izgleda još iz vremene dok se naselje gradilo, sad je sve uređeno i skockano. Apartman je prelep, slažem se sa prethodnim komentarom, mnogo bolje nego na slikama.

Ocena smeštaja:
*****
Žana Macura
Gost
Žana Macura

Mnogo bolje nego što može da se pretpostavi po slikama. Odlično mesto, naselje Kalman u centru Zlatibora. Preporuka!

Ocena smeštaja:
*****