Back to Top

Apartman Nađa | Zlatibor smeštaj

Apartman Nađa na Zlatiboru predstavlja izvrsno opremljen smeštaj za boravak do pet odraslih osoba. Apartman se nalazi u naselju Đurakovac, na samo par minuta prijatne šetnje do centra ovog prelpog turističkog mesta. Smeštaj se nalazi nedaleko od centra Zlatibora, na oko par stotina metara, a opet u mirnom i tihom delu bez gužve i buke.

Apartman Nađa zaista je komforan i udoban. Smeštaj poseduje niz lepo osmišljenih stilskih detalja, kako bi gosti bili zadovoljni i da bi se osećali što prijatnije tokom svog boravka.

Apartman Nađa raspolaže sa dva nivoa. Na spratu se nalazi kupatilo, dve sobe sa po jednim ležajem i jedna spavaća soba opremljena francuskim krevetom. Na donjem nivou apartmana nalazi se kuhinja sa trpezarijom kao i dnevni boravak. Kuhinja je opremljena posuđem, električnim šporetom sa rernom i frižiderom.

Smeštaj ima kablovske tv programe, internet, parking i centralno grejanje.

Gostima smeštaja na raspolaganju je prostrana terasa u prizemlju opremljena udobnom garniturom za sedenje.

Cene smeštaja (za 4-5 osoba):

Od 1. jul. – 1. sept. – 45 evra na dan, 38 evra (6+ dana)

Kuća se izdaje samo na 4 ili više dana/noćenja.

U vreme praznika (Nova godina, Prvi maj) cena može biti drugačija.

Kontakt telefon:

064/80-66-180

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”400″ id=”76″]

* Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu

3
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Kristijan Kaluga
Gost
Kristijan Kaluga

Kompletna kuća u centru Zlatibora. Smeštaj ima čak tri spavaće sobe, nekoliko terasa, pa je idealna za društvo ili porodicu sa više odraslih članova, što je bio naš slučaj. Higijena smeštaja je na visokom nivou, domaćica je fina zena.

Ocena smeštaja:
*****
Stefan
Gost
Stefan

Lokacija smeštaja je odlična. Kuća se nalazi u samom centru Zlatibora, bukvalno preko puta hotela Mona, u jednoj od retkih preostalih oaza u centru. Ogromna terasa je savršena za veće društvo, smeštaj je čist i sređen.

Ocena smeštaja:
*****