Back to Top

Apartman Nora | Zlatibor smeštaj

Apartman Nora lociran je u autentičnom zlatiborskom naselju Zova 2, koje je do danas sačuvalo svoj prirodni izgled, daleko od centra, izgradnje i automobila.

Iz ove prelepe vile prostire se nesvakidašnji pogled na planinske predele Zlatibora.

Vila/ apartman Nora može da ugosti četiri osobe, a poseduje spavaću sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa garniturom na rasklapanje.

Smeštaj je uređen na najbolji mogući način, a vodilo se računa da i najsitniji detalji doprinesu kvalitetnom odmoru. Smeštaj poseduje lcd tv, internet, kablovsku televiziju, parking i centralno grejanje.

Jedna od prednosti ovog smeštaja jeste prostrana terasa sa garniturom za sedenje sa koje se pruža fantastičan pogled na zlatiborske lepote.

Kontakt telefon:

063/185-333-6

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”155″]

2
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Siniša Bg
Gost
Siniša Bg

Na slikama se ne vidi najveći adut ovog smeštaja, a to je pogled na zlatiborsko prostranstvo. Takođe, treba naglasiti da ovo nije samo apartman, već kompletna kuća sa sopstvenim dvorištem i predivnom terasom sa koje se pruža pogled. Tačno je da je malo dalje od centra, pa je za one sa autom.

Ocena smeštaja:
****
Jovan
Gost
Jovan

Smeštaj je poprilično udaljen od centra, pa ako ne dolazite svojim autom našetaćete se kvalitetno. Za one koji planiraju da dođu svojim kolima, mesto je fantastično, pogled nesvakidašnji, a ni smeštaju apsolutno ništa ne fali. Pozdrav

Ocena smeštaja:
****