Back to Top

Apartman Ruža | Zlatibor smeštaj

Apartman Ruža nalazi se u naselju Đurakovac na Zlatiboru, na 100 metara udaljenosti od hotela Palisad. Apartman se nalazi u stambenom objektu u Krfskoj ulici. Apartman poseduje odvojenu spavaću sobu i može da ugosti četiri odrasle osobe. U spavaćoj sobi nalazi se bračni ležaj i dva ležaja za po jednu osobu. U dnevnoj sobi apartmana Ruža nalazi se dvosed i fotelja.

Smeštaj poseduje lcd tv, internet, kablovske tv kanale, centralno grejanje i parking ispred objekta. Gosti mogu da uživaju na predivnoj balkon terasi koja poseduje garnituru za sedenje. Kuhinja u apartmanu Ruža ima električni šporet sa ravnom keramičkom pločom i rernom, frižider sa zamrzivačem i kompletno posuđe koje je neophodno gostima tokom boravka na Zlatiboru. Kupatilo je takođe lepo opremljeno i gostima je na raspolaganju zastakljena tuš kabina, mašina za pranje veša i neophodan pribor za ličnu higijenu.

Apartman Ruža na Zlaiboru opremljen je da bi zadovoljio potrebe svojih gostiju i da bi pružio odmor i relaksaciju na pravi način. Objekat u kojem se nalazi apartman Ruža okružen je borovinom i sa dosta zelenila. Gostima je na raspolaganju letnjikovac i pribor za roštilj.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Cena najma apartmana od 1. jul. – 1. sept. iznosi 25 evra na dan. (30 evra na dan u slučaju boravka kraćeg od 3 dana)

Od 1. sept. – 25. dec. apartman se iznajmljuje po ceni od 20 evra na dan. (25 evra na dan u slučaju boravka kraćeg od 3 dana)

Od 25. dec. – 20. feb. (bez praznika) cena apartmana je 30 evra na dan. (35 evra na dan u slučaju boravka kraćeg od 3 dana)

Od 20. feb. – 1. maj. cena izdavanja smeštaja je 25 evra na dan.

Kontakt telefon:

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”400″ id=”71″]

Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti.

Cene mogu biti drugačije tokom nekih praznika.

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600