Back to Top

Apartman Vuk | Zlatibor smeštaj

Apartman Vuk na Zlatiboru nalazi se u fantastičnom zlatiborskom naselju Đurakovac, na oko stotinu metara od hotela Mona. Zbog izuzetne lokacije, apartman pruža svojim gostima blizinu svih zanimljivih lokala, blizinu tržnice, prodavnica, šetališta i.t.d. Smeštaj se nalazi u predivnom novoizgrađenom objektu sa apartmanima.

Apaertman Vuk na Zlatiboru može da ugosti četiri odrasle osobe. Smeštaj raspolaže odvojenom spavaćom sobom sa francuskim krevetom. Dnevni boravak i kuhinja sa trpezarijom vrhunski su opremljeni. 

Svaki detalj je pažljivo biran kako bi zadovoljio svaku želju gosta. Idealno osvetljenje, udobna garnitura na rasklapanje, ekstra moderna kuhinja samo su neke od stvari koje odlikuju lepotu apartmana Vuk. Kupatilo je savremeno oprenljeno u besprekorno modernom stilu. Gostima je dostupan toaletni pribor i tuš kabina vrhunskog dizajna.

Terasa koju apartman poseduje predstavlja oazu mira, odmora, relaksacije i beskrajnog uživanja na fantastičnom zlatiborskom vazduhu.

Apartman Vuk na Zlatiboru ima internet, dva lcd tv-a, kablovski tv program, etažno grejanje na struju, krevetac za bebe.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Od 25. dec. – 1. mart. – 40 evra

Od 1. mart. – 30. jun. -30 evra

Od 30. jun. – 1. sept. – 35 evra

Od 1. sept. – 25. dec. – 30 evra 

Moguć dogovor u vansezoni.

Kontakt telefon:

063/208-706

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”123″]

Oko nekih praznika cene mogu biti promenjene.

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600