Back to Top

Apartman 3 | Smeštaj Amelija Zlatibor

Izvanredno opremljen dupleks apartman na Zlatiboru nalazi se u smeštaju Amelija i može da ugosti šest osoba. Ovaj apartman u smeštaju Amelija ima dve spavaće sobe.

Apartman ima svoje parking mesto, internet, 2x lcd tv, kablovsku televiziju, klima uređaj i centralno grejanje. Apartman poseduje potpuno opremljenu kuhinju i moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom.

Takođe, u apartmanu se nalazi kamin, koji je prelep u zimskom periodu. Apartman poseduje balkon terasu sa koje se pruža prelep pogled na naselje Jelena Anžujska kao i prirodne lepote Zlatibora.

Kontakt telefon:

Cena najma apartmana iznosi 60 evra na dan.

* Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu narodne banke Srbije

 

2
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Zlatiborapartmani.org
Gost
Zlatiborapartmani.org

Apartman poseduje etažno grejanje na struju koje se podešava jednim klikom na dugme termostata. Gosti smeštaja mogu da koriste kamin, koji prvenstveno služi da napravi romantičnu atmosferu i da gostima učini boravak lepšim i u duhu planine Zlatibor. Toalet se nalazi na prvom nivou, dok je kupatilo na drugom nivou apartmana.

Katarina Đurić
Gost
Katarina Đurić

Molila bih da mi kažete da li kamin mogu da koriste i gosti apartmana ili služi samo za ukras. Takođe bih vas zamolila da mi kažete na kojem nivou dupleksa se nalazi toalet, a na kojem kupatilo.

Ocena smeštaja:
*****