Back to Top

Apartmani Anabela | Zlatibor smeštaj

Apartmani Anabela na Zlatiboru pozicionirani su na jednoj od atraktivnijih lokacija ovog turističkog mesta. Nalaze se na Čolovića brdu udaljenom oko 1000 metara od centra. Ovaj kraj je zaista miran i idealan kako za parove, tako i za porodice sa malom decom, jer pruža potpuni odmor i užitak na Zlatiboru. Prirodan ambijent koji okružuje objekat sa apartmanina nešto je što se ne viđa svaki dan. Ušuškani među proplancima, daleko od buke i gužve, apartmani Anabela su idealno mesto za odmor.

Smeštaj gostima nudi dva apartmana. Jedan se nalazi u prizemlju, a drugi apartman na prvom spratu. Oba apartmana predviđena su za boravak četiri osobe.

Svaki od apartmana ima potpuno opremljenu kuhinju sa keramičkom grejnompločom sa rernom, frižiderom, tosterom i kompletnim posušem. Kupatilo svakog apartmana ima tuš kabinu, a gostima je u njemu na raspolaganju i mašina za pranje veša.

Svaki apartman ima odvojenu spavaću sobu sa bračnim ležajem i dnevnu sobu sa ležajem na rasklpanje. Smeštaj ima fen za kosu, peglu za veš, internet, total tv, dva lcd tv-a, etažno grejanje na struju i obezbeđeno parking mesto.

I jedan i drugi apartman imaju predivne prostrane terase sa garniturom za sedenje.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Cene na upit.

Kontakt telefon:

Apartman Anabela 1

Apartman Anabela 2

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”134″]

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600