Back to Top

Apartman 504 | Smeštaj Delta Zlatibor

U potpunosti opremljen dupleks apartman na Zlatiboru, može da ugosti sedam odraslih osoba, a nalazi se u fantastučnom smeštaju Delta. Smeštaj ima dve spavaće sobe.

Gostima su na raspolaganju ugaona garnitura na rasklapanje, fotelja na rasklapanje i dva bračna kreveta. Kupatilo je stilski savršeno opremljeno i ima tuš kabinu. Apartman ima čajnu kuhinju i lep trpezarijski sto.

Ovaj smeštaj na Zlatiboru ima internet konekciju, dva lcd tv-a, kablovske tv programe, centralno grejanje i parking. Oduševljenje kod svakog gosta izaziva predivna balkon terasa sa koje se pruža pogled na prostranstvo planinskih lepota.

Kontakt telefon:

Cene dupleks apartmana

Cena dupleks apartmana od 7. jul. – 1. sept. iznosi 65 evra na dan (55 evra za dužinu boravka od 7 i više dana).

Cena iznajmljivanja dupleks apartmana od 1. sept. – 25. dec. staje 55 evra na dan (50 evra za dužinu boravka od 7 i više dana)

Od 25. dec. – 25. feb. ovaj dupleks apartman se izdaje po ceni od 75 evra po danu.

Od 25. feb. – 7. jul. cena ovog dupleks smeštaja staje 55 evra po danu (50 evra za dužinu boravka od 7 i više dana).

 

Cene smeštaja oko praznika

Cene mogu biti različite od gore navedenih tokom nekih praznika. (novogodišnji praznici, prvomajski praznici, uskršnji praznici)

 

Napomene za izdavanje smeštaja

Cene se odnose na iznajmljivanje kompletnog dupleks apartmana, ne po čoveku.

* Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti

3
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Bojan
Gost
Bojan

Prelep apartman, zaista nemamo ni jednu lošu za ovaj smeštaj. Sve je novo, uredno, čisto. Apartman je komforan i prostran. Bilo nas je 6 i ni u jenom trenutku nije bila gužva u apartmanu.

Zlatiborapartmani.org
Gost
Zlatiborapartmani.org

Apartman je u dva nivoa. Na prvom nivou se nalazi dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, balkon terasa, kupatilo i jedna spavaća soba. Na drugom nivou se nalazi druga spavaće soba i malo predsoblje sa pomoćnim ležajem. Objekaj u kojem se nalazi smeštaj poseduje lift.

Nenad
Gost
Nenad

Zanima me struktura apartmana, odnosno gde se koja soba tačno nalazi. Da li objekat ima lift?

Ocena smeštaja:
*****