Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartmani Violeta | Zlatibor smeštaj

Predivno opremljeni apartmani Violeta nalaze se u naselju Palisad na Zlatiboru. Smeštaj raspolaže sa četiri izvrsna apartmana od kojih su dva apartmana predviđena za udoban boravak pet osoba, dok su dva apartmana opremljena za gostovanje po četiri odrasle osobe.

Apartmani u smeštaju Violeta opremljeni su set top box televizijom sa širokim izborom televizijskih kanala, bežičnim internetom i parkingom ispred objekta sa apartmanima.

Svaki apartman poseduje potpuno opremljenučajnu kuhinju koja raspolaže frižiderom, posuđem i mini električnim šporetom i kupatilo sa tuš kabinom. Kupatilo poseduje neophodan toaletni pribor i čiste peškire.

Ispred smeštajnog objekta Violeta nalazi se prostrano dvorište opremljeno stolom i stolicama. Dvorište je izvrsno uređeno i ima dosta zelenila.

Svaki apartman poseduje bračni ležaj i krevet na rasklapanje. Svi apartmani u smeštaju Violeta poseduju odvojene spavaće sobe.

Svaki apartman poseduje svoje grejanje na struju koje gosti mogu da podešavaju po želji.

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Vila

Apartman 1

Apartman sa spavaćom sobom za 4 osobe.

Cena najma apartmana od 25. feb. – 1. jul. iznosi 22 evra na dan. Od 10. jul. – 1. sept. je 30 evra na dan. Od 1. sept. -1. nov. cena izdavanja smeštaja je 22 evra na dan.

Apartman 2

Apartman sa spavaćom sobom pogodan za 4 osobe.

Cena iznajmljivanja apartmana u periodu od 25. feb. – 1. jul. iznosi 22 evra po danu. Od 10. jul. – 1. sept. je 30 evra na dan. Od 1. sept. -1. nov. cena apartmana je 22 evra na dan.

Apartman 3

Apartman sa spavaćom sobom može da ugosti 4 osobe.

Cena najma apartmana u periodu od 25. feb. – 1. jul. staje 25 evra po danu. Od 10. jul. – 1. sept. cena najma je 35 evra na dan. Od 1. sept. -1. nov. cena izdavanja smeštaja je 25 evra na dan.

Apartman 4

Apartman sa spavaćom sobom predviđen za boravak 4 osobe.

Cena izdavanja apartmana od 25. feb. – 1. jul. iznosi 25 evra na dan. Od 10. jul. – 1. sept. cena apartmana je 35 evra na dan. Od 1. sept. -1. nov. smeštaj se izdaje po ceni od 25 evra na dan.

Cena se odnosi na najam kompletnog apartmana.

U vreme nekih praznika cene izdavanja apartmana mogu biti drugačije od gore navedenih.

Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti.

2
Oceni smeštaj

avatar
600
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Zlatiborapartmani.orgGordana Zarić Recent comment authors
Gordana Zarić
Gost
Gordana Zarić

Da li se u blizini vile nalazi neki prostor koji je pogodan za igru dece?

Ocena smeštaja:
*****