Back to Top

Apartmani Zlatiborska Bajka

Kontakt telefon:

063/824-72-31

Apartmani Zlatiborska bajka locirani su u novoizgrađenom stambenom objektu na Zlatiboru, u čarobnoj ulici Bregova na Obudojevici. Smeštaj se nalazi u neposrednoj blizini skijališta na Zlatiboru, dok je od samog centra udaljen oko 500 metara.

Ulica u kojoj se apartmani nalaze je mirna, bez mnogo saobraćaja, a kompletan ambijent je okružen prirodom i četinarima po kojima je Zlatibor čuven.

Gostima apartmana Zlatiborska bajka biće na dohvat ruke skoro svi sadržaji Zlatibora, gondola, dino park, andrenalin park, Kraljev trg, jezero, marketi, restorani, kafići. 

Smeštaj sačinjavaju dva moderno opremljena apartmana. Prvi apartman je površine 35 m2 i poseduje jednu spavaću sobu, dok drug veći apartman od 72 m2 poseduje čak dve odvojene spavaće sobe.

Svaki od apartmana poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu (ili dve), kompletno opremljenu kuhinju, prelepo kupatilo sa tuš kabinom i terasu.

Gostima apartmana Zlatiborska bajka su na raspolaganju 2 smart lcd tv-a (veliki apartman 3), ktv, wifi internet, ploča za kuvanje, rerna, frižider, kuvalo, fen, posteljina, peškiri…

Grejanje apartmana je centralno, a gosti sami mogu da podešavaju temperaturu.

Dostupno besplatno parking mesto ispred objekta.

Stambeni objekat

Apartman 1

Apartman za 4 osobe. Apartman sa spavaćom sobom. 3. Sprat

Cena najma apartmana je 30 evra na dan.

Apartman 2

Apartman sa dve spavaće sobe. Smeštaj za 4-6 osoba. Prizemlje

Cena najma apartmana je 50 evra na dan.

3
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Deki Ns
Gost
Deki Ns

Apartmani su fenomenalni, novi, komforni. Bilo nam je lepo, družili smo se, uživali. Preporuka…

Ocena smeštaja:
****
Anja
Gost
Anja

Mesto je prelepo sa lepim pogledom, nema gužve i buke kao u centru, a opet je blizu centra. Zaista nam je bilo prijatno, a Zlatiborska bajka će nam ostati u lepom sećanju.

Ocena smeštaja:
*****
Jasna
Gost
Jasna

Smeštaj je odličan, nov, čist, uredan. Vlasnici su vrlo ljubazni, sve preporuke.

Ocena smeštaja:
*****