Zlatibor apartmani

Apartman Fashion Lux Zlatibor

Smeštaj Fashion Lux nalazi se u novoizgrađenom objektu u centru Zlatibora. Smeštaj se nalazi iznad jezera na Zlatiboru. U neposrednoj blizini apartmana nalazi se Kraljev trg, dino park, avantura park i pijaca. 

Ski centar Tornik udaljen je 7 kilometara od Zlatibora i smeštaja Fashion Lux.

Ovaj visoko luksuzni apartman komforno može da ugosti 4 osobe. Apartman poseduje dnevni boravak sa ugaonom garniturom i spavaću sobu sa udobnim bračnim krevetom. 

Svaka prostorija apartmana poseduje po veliki plazma tv. Smeštaj poseduje predivno ukrasno osvetljenje koje će boravak u apartmanu učiniti romantičnim i opuštajućim.

Kupatilo apartmana Fashon Lux na Zlatiboru prati poslednje trendove, a poseduje modernu tuš kabinu, ogledalo sa osvetljenjem koje se pali na dodir, fen i toaletni pribor.

Smeštaj poseduje vrhunski opremljenu kuhinju.

Ono čime apartman najviše može da se pohvali jeste ogromna terasa u prizemlju, okružana borovinom Kamalja. Miris borovine lagano se spušta u apartman, stvarajući fenomenalan osećaj.

Apartman sadrži internet (wifi), posteljinu, termopodesivo električno centralno grejanje, kablovske tv programe, parking.

Cene smeštaja (za 4 gosta):

Od 1. sept. – 25. dec. – 40 evra

Od 25. dec. – 15. feb. – 50 evra / Oko Nove godine 110 evra

Od 15. feb. – 1. jul. – 40 evra

Od 1. jul – 1. sept. – 50 evra

zlatibor_smestaj_tb

Kontakt telefon:

060/388-22-77

060/156-70-02

Apartman Fashion Lux – Lokacija smeštaja

Click to open a larger map

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600