Back to Top

Apartman Martina | Zlatibor smeštaj

Apartman Martina nalazi se u apartmanskom naselju Zlatiborski Konaci. Svojim odabirom ovakvog apartmana, gosti pokazuju da zaista imaju istančan ukus za udoban i kvalitetan smeštaj. Apartman je opremlejn za gostovanje 2-3 odrasle osobe. Smeštaj je studijskog tipa, ali u isto vreme veoma komforan. Do centra, gostima je neophodna šetnja oko destak minuta.

Apartman Martina ima internet, lcd tv, centralno grejanje, kablovsku televiziju, predivnu balkon terasu sa garniturom za sedenje i prelepo kupatilo sa neophodnim toaletnim proborom. Gosti smeštaja imaju na raspolaganju prostranu garnituru na rasklapanje kao i fotelju koja takođe ima mogućnost rasklapanja.

Boravak u apartmanu pruža svojim gostima osećaj mira i harmonije. Apartman pruža relaksaciju od svakodnevnih obaveza koje guše čoveka u zamci današnjice. Kuhinja kojom smeštaj raspolaže opremljena je indukcionom pločom, frižiderom i neophodnim posuđem.

Gositi smeštaja Martina Zlatibor mogu da koriste zatvoreni bezen i spa centar Zlatiborskoh konaka po redovnim cenama turističkog naselja.

Apartman Martina obezbeđuje gostima parking mesto za automobil ispred objekta.

Cene smeštaja (za 2-3 osobe):

Od 1. jul. – 1. sept. – 30 evra

Od 1. sept. – 25. dec. – 30 evra

Od 25. dec – 25. feb. – 35 evra / Oko Nove godine su druge cene

Od 25. feb.- 1. jul. – 30 evra / 1. Maj – 40 evra

Kontakt telefon:

065/528-95-22

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”127″]

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600