Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartman Martina | Zlatibor smeštaj

Apartman Martina nalazi se u apartmanskom naselju Zlatiborski Konaci. Svojim odabirom ovakvog apartmana, gosti pokazuju da zaista imaju istančan ukus za udoban i kvalitetan smeštaj. Apartman je opremlejn za gostovanje 2-3 odrasle osobe. Smeštaj je studijskog tipa, ali u isto vreme veoma komforan. Do centra, gostima je neophodna šetnja oko destak minuta.

Apartman Martina ima internet, lcd tv, centralno grejanje, kablovsku televiziju, predivnu balkon terasu sa garniturom za sedenje i prelepo kupatilo sa neophodnim toaletnim proborom. Gosti smeštaja imaju na raspolaganju prostranu garnituru na rasklapanje kao i fotelju koja takođe ima mogućnost rasklapanja.

Boravak u apartmanu pruža svojim gostima osećaj mira i harmonije. Apartman pruža relaksaciju od svakodnevnih obaveza koje guše čoveka u zamci današnjice. Kuhinja kojom smeštaj raspolaže opremljena je indukcionom pločom, frižiderom i neophodnim posuđem.

Gositi smeštaja Martina Zlatibor mogu da koriste zatvoreni bezen i spa centar Zlatiborskoh konaka po redovnim cenama turističkog naselja.

Apartman Martina obezbeđuje gostima parking mesto za automobil ispred objekta.

Cene smeštaja:

Na upit.

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600