Zlatibor apartmani

Apartman Mila | Zlatibor Smeštaj

Apartman Mila nalazi se na fantastičnom mestu sa kojeg se pruža pogled na zlatiborske pašnjake, brda i vrhove (Tornik i Čigota). Gosti smeštaja Mila mogu da uživaju u nesvakidašnjem pogledu na konje koji pasu na samo par stotina metara od objekta u kojem se nalaze apartmani. 

Smeštaj Mila može da primi na boravak 4 osobe, a od centra mesta Zlatibor je udaljen desetak minuta šetnje fantastičnim krajolikom Zlatibora.

Apartman je dizajniran moderno i minimalistički, poseduje sve što je čoveku potrebno za boravak, ali ne preterano i više od toga. Dnevni boravak opremljen je ugaonom garniturom koja se rastavlja za spavanje. Tu je kuhinja i trpezarijski deo, elegantno uklopljeni u jednu celinu.

Spavaća soba apartmana Mila poseduje bračni krevet. Ovaj smeštaj na Zlatibor pružiće gostima sve što je potrebno za beg od svakodnevnog monotonog života. Posebnu radost i promenu osetiće gosti iz grada, željni prirode, prostranstva i čistog planinskog vazduha.

Apartman poseduje veliki lcd tv, mnogobrojne tv kanale, internet, posteljinu, peškire, toaletni pribor, ploču za kuvanje, frižider, kompletan pribor za kuvanje i ručavanje.

Objekat poseduje sopstveni parking.

Cene smeštaja (za 4 osobe)

Kad je grejna sezona – 30-35 evra

Kad nije grejna sezona – 25 evra

Početkom avgusta – 35-40 evra

zlatibor_smestaj_tb

Kontakt telefon:

060/156-70-02

060/388-22-77

Smeštaj Mila – Lokacija smeštaja

Click to open a larger map

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600