Back to Top

Apartman Mila | Zlatibor Smeštaj

Apartman Mila nalazi se na fantastičnom mestu sa kojeg se pruža pogled na zlatiborske pašnjake, brda i vrhove (Tornik i Čigota). Gosti smeštaja Mila mogu da uživaju u nesvakidašnjem pogledu na konje koji pasu na samo par stotina metara od objekta u kojem se nalaze apartmani. 

Smeštaj Mila može da primi na boravak 4 osobe, a od centra mesta Zlatibor je udaljen desetak minuta šetnje fantastičnim krajolikom Zlatibora.

Apartman je dizajniran moderno i minimalistički, poseduje sve što je čoveku potrebno za boravak, ali ne preterano i više od toga. Dnevni boravak opremljen je ugaonom garniturom koja se rastavlja za spavanje. Tu je kuhinja i trpezarijski deo, elegantno uklopljeni u jednu celinu.

Spavaća soba apartmana Mila poseduje bračni krevet. Ovaj smeštaj na Zlatibor pružiće gostima sve što je potrebno za beg od svakodnevnog monotonog života. Posebnu radost i promenu osetiće gosti iz grada, željni prirode, prostranstva i čistog planinskog vazduha.

Apartman poseduje veliki lcd tv, mnogobrojne tv kanale, internet, posteljinu, peškire, toaletni pribor, ploču za kuvanje, frižider, kompletan pribor za kuvanje i ručavanje.

Objekat poseduje sopstveni parking.

Cene smeštaja (za 4 osobe)

Kad je grejna sezona – 30-35 evra

Kad nije grejna sezona – 25 evra

Početkom avgusta – 35-40 evra

Kontakt telefon:

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”400″ id=”44″]

4
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Stevan Kolarski
Gost
Stevan Kolarski

Ko dolazi na Zlatibor sa decom neće pogrešiti ako izabere ovaj smeštaj. Mila je super, nema gužve, deca mogu sama da se igraju u dvorištu i na livadi preko puta.
Apartman je čist i uredan, ima sve što čoveku treba i za duži boravak.
Večeri na terasi su bile najlepše.

Ocena smeštaja:
*****
Natalija Dragičević
Gost
Natalija Dragičević

Preporuka…izvanredno mesto…

Ocena smeštaja:
*****
Nedeljko Bg
Gost
Nedeljko Bg

Super mesto, priroda, pogled, mir, tišina… Mesto je kao stvoreno za one koji žele da pobegnu iz grada, da napune baterije…

Ocena smeštaja:
*****
Dorotea
Gost
Dorotea

Dobar smeštaj na Zlatiboru. Gospođa Mila koja nas je primila u apartman je stvarno jedna divna osoba tako da nem je odmor prošao kao u bajci.

Ocena smeštaja:
*****