Back to Top

Apartman O3 | Zlatibor Smeštaj

Smeštaj za 4 osobe

Apartman O3 nalazi u samom centru Zlatibora, nedaleko od hotela Mona i Palisad, autobuske stanice, šetališta i pijace. Smeštaj se nalazi skoro sargađenoj stambenoj zgradi. Stambeni objekat građen u fantastičnom planinskom stilu sa detaljima od kamena i drveta mami poglede prolaznika koji ne sakrivaju divljenje.

Apartman se nalazi na 1 sparatu, a zgrada poseduje lift. Smeštaj je prilagođen za boravak 4 osobe. 

Smeštaj raspolaže ugaonom garniturom koja po potrebi može da se rasklopi kako bi na njoj spavale dve osobe. Tu je i posebna spavaće soba sa bračnim ležajem, plazma telavizorom i gardaroberom.

U okviru dnevne sobe nalazi se kuhinja i trpezarijski deo sa stolom za ručavanje. Kuhinja je raznovrsno opremljena svim priborom i aparatima u domaćinstvu. 

Apartman O3 poseduje kućni bioskop, plazma tv od oko 50 inča, dvd, internet-wifi, kablovsku tv, ploču za kuvanje, mikrotalasnu peć, frižider, posteljinu, peškire, toaletni pribor.

Smeštaj O3 na Zlatibor pametno je rešenje za goste koji žele da budu u blizini svih dešavanja u centru Zlatibor i da borave u novom, komfornom apartmanu na Zlatiboru.

Gostima je na raspolaganju parking.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Od 1. sept. – 25. dec. – 30 evra

Od 25. dec. – 25. feb. – 40 evra / Oko Nove godine su druge cene

Kontakt telefon:

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”400″ id=”40″]

4
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Bojana
Gost
Bojana

Prelep nov apartman u centru Zlatibora, ima bukvalno sve, čak 2 velika tv-a, wifi, lux kupatilo, parking…

Ocena smeštaja:
*****
Marić Stevan
Gost
Marić Stevan

Solidan apartman, jednina mana što nema pravu balkon terasu, koja je realno potrebna tokom letnjeg perioda. Zimi apartman prolazi lagano…

Ocena smeštaja:
****
Novka Gašić
Gost
Novka Gašić

Dobro mesto, blizu centra i svega zbog čega čovek dolazi na Zlatibor. Higijena na zavidnom nivou. Ko odabere ovaj apartman 100% neće pogrešiti.

Ocena smeštaja:
*****
Vasilije
Gost
Vasilije

Prostran smeštaj, sve je novo i komotno…

Ocena smeštaja:
*****