Zlatibor apartmani

Apartman O3 | Zlatibor Smeštaj

Smeštaj za 4 osobe

Apartman O3 nalazi u samom centru Zlatibora, nedaleko od hotela Mona i Palisad, autobuske stanice, šetališta i pijace. Smeštaj se nalazi skoro sargađenoj stambenoj zgradi. Stambeni objekat građen u fantastičnom planinskom stilu sa detaljima od kamena i drveta mami poglede prolaznika koji ne sakrivaju divljenje.

Apartman se nalazi na 1 sparatu, a zgrada poseduje lift. Smeštaj je prilagođen za boravak 4 osobe. 

Smeštaj raspolaže ugaonom garniturom koja po potrebi može da se rasklopi kako bi na njoj spavale dve osobe. Tu je i posebna spavaće soba sa bračnim ležajem, plazma telavizorom i gardaroberom.

U okviru dnevne sobe nalazi se kuhinja i trpezarijski deo sa stolom za ručavanje. Kuhinja je raznovrsno opremljena svim priborom i aparatima u domaćinstvu. 

Apartman O3 poseduje kućni bioskop, plazma tv od oko 50 inča, dvd, internet-wifi, kablovsku tv, ploču za kuvanje, mikrotalasnu peć, frižider, posteljinu, peškire, toaletni pribor.

Smeštaj O3 na Zlatibor pametno je rešenje za goste koji žele da budu u blizini svih dešavanja u centru Zlatibor i da borave u novom, komfornom apartmanu na Zlatiboru.

Gostima je na raspolaganju parking.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Od 1. sept. – 25. dec. – 30 evra

Od 25. dec. – 25. feb. – 40 evra / Oko Nove godine su druge cene

zlatibor_smestaj_tb

Kontakt telefon:

060/388-22-77

060/156-70-02

Apartman O3 – Lokacija smeštaja

Click to open a larger map

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600