Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartman Popović | Zlatiborski konaci

Studio apartman Popović u Zlatiborskom Konacima nudi udoban smeštaj za 2-3 osobe. Smeštaj Popović idealan je za mlade parove koji žele da posete Zlatibor i osete čari ove prelepe planine u Srbiji.

Apartman se nalazi u turističkom, apartmanskom naselju Zlatiborski Konaci. Ovo prelepo novo naselje poseduje zatvoreni bazen (radi tokom ceke godine), spa centar, restoran, kafe-barove…

Gosti smeštaja Popović mogu da koriste sve sadržaje po važećem cenovniku Zlatiborskih Konaka.

Apartman Popović je studijskog tipa ili garsonjera, a poseduje potpuno opremljenu kuhinju, fantastično kupatilo sa tuš kabinom, dnevni boravak sa bračnim ležajem i foteljom na rasklapanje.

Ovaj apartman na Zlatiboru je uređen u modernom stilu. Posetiocima je dostupan internet –wifi, poprilično veliki lcd tv sa kablovskim tv kanalima, grejenje na struju, posteljina, peškiri, osnovni toaletni pribor…

Apartman raspolaže predivnom balkon terasom. Gostima obično u najlepšem sećanju ostane upravo ova terasa na kojoj mogu da uživaju tokom toplih dana i da udišu čist zlatiborski vazduh, poznat po svojim blagotvornim osobinama.

Gostima smeštaja Popović na Zlatiboru je na raspolaganju parking.

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600