Back to Top

All Seasons Residence Zlatibor

Kontakt telefon:

064/64-52-863

All Seasons Residence Zlatibor je apartmanski kompleks sa hotelskom uslugom na Zlatiboru. Kompleks se nalazi na prelepom mestu, na adresi Panta Mijailovića 30B, okružen borovom šumom, na svega 300 metara udaljenosti od centra.

Smeštaj All Seasons Residence čini preko 50 apartmana različite strukture, veličine i kapaciteta, raspoređenih u čak pet vila /objekata u okviru prelepog apartmanskog kompleksa.

Svim apartmanima je zajedničko to što su moderni, komforni, prozračni i luksuzno uređeni po najvišim standardima. All Seasons Residence gostima nudi smeštaj na najvišem mogućem nivou.

Kompleks poseduje restoran, kafe bar, recepciju i loby bar.

Svaki od apartmana ima mini bar, wi fi, kablovsku TV, fen, peglu, krevetac na upit, smart TV u dnevnoj i spavaćoj sobi, terasu.

Gostima je na raspolaganju piće dobrodošlice, peškiri (menjaju se nakon drugog noćenja), posteljina (menja se nakon četvrtog noćenja), kompletno posudje, kozmetika za ličnu higijenu…

Najmlađim gosima su obezbeđene različite zabavne aktivnosti, spoljna i unutrašnja igraonica za sve uzraste, sa bciklima, trotinetima, kućicom, ljuljaškom, zatim iznajmljivanje guma, gratis sanke.

Besplatan parking je obezbeđen.

Cena najma apartmana na upit.

All Seasons Residence Zlatibor – fotografije

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600