Back to Top

Apartman 12 | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

063/506-453

Dobrodošli na Zlatibor, u naš prelepi Apartman 12 u naselju Djurkovac, udaljenom svega 300 metara od hotela Mone. Ovaj smestaj je nova oaza udobnosti i luksuza na planinskom Zlatiboru.

Apartman 12 odiše elegancijom i romantičnom atmosferom, pružajući nezaboravan boravak na Zlatiboru. Enterijer je opremljen novim luksuznim nameštajem, stvarajući harmoniju između udobnosti i prefinjenosti.

Uživajte u prostranoj spavaćoj sobi i dnevnom boravku sa pogledom na čarobne pejzaže, uz LCD TV i WiFi internet koji su vam na raspolaganju. Trpezarija je idealna za uživanje u lokalnim specijalitetima pripremljenim u potpuno opremljenoj kuhinji.

Moderan apartman nudi smeštaj za četiri osobe, s dodatnim rasklopnim krevetcem za najmlađe goste. Uživajte i na prelepoj balkonskoj terasi dok se divite okolini.

Ne zaboravite da uživate u modernom kupatilu, gde svaki detalj doprinosi udobnosti i lepoti boravka na Zlatiboru. Parking mesto je obezbeđeno za vašu udobnost.

Apartman 12 je mesto gde se udobnost sreće sa luksuzom, pružajući vam idealan smestaj na Zlatiboru. Ovde svaki detalj stvara nezaboravnu uspomenu, bilo da uživate u udobnosti ili istražujete lepote Zlatibora.

Cena najma apartmana je na upit.

 

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600