Back to Top

Apartman 12 | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

063/506-453

Apartman 12 na Zlatiboru, pozicioniran je nedaleko od samog centra mesta, u zlatiborskom naselju Đurkovac, na oko 300 metara udaljenosti od čuvenog hotela Mona.

U neposrednoj blizini smeštaja nalaze se mnogobrojni restorani, prodavnice, kafići, tržni centar, šetalište, Kraljev trg i jezero. I pored toga što se većina turističkih sadržaja nalazi na svega nekoliko minuta šetnje, apartman 12 je lociran u mirnoj ulici, karakterističnoj za Zlatibor, pa će i gosti koji žele da se odmaraju u tišini i prirodnom ambijentu biti potpuno zadovoljni.

Apartman poseduje prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, odvojenu spavaću sobu, kupatilo sa tuš kabinom i balkon terasu. Smeštaj je pogodan za boravak 4 odrasle osobe. Gostima je na raspolaganju ugaona garnitura na razvlacenje u dnevnom boravku, kao i veliki bracni krevet u spavaćoj sobi.

Apartman poseduje potpuno opremljenu kuhinju (šporet sa ravnom pločom, rerna, frižider, posuđe, pribor za spremanje hrane), lcd tv, wifi internet, kablovsku tv, besplatan krevetac za bebu, čistu posteljinu i peškire, toaletni pribor itd.

Grejanje apartmana je centralno na struju, a gosti samostalno mogu da podešavaju željenu temperaturu.

Gostima smeštaja je dostupno parking mesto ispred objekta.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Cena najma apartmana iznosi – evra na dan.

Apartman 12 Zlatibor fotografije

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600