Zlatibor apartmani

Apartman Attic | Zlatibor smeštaj

Apartman Attic Zlatibor nalazi se u ulici Jovanke Jeftanović na svega nekoliko minuta opuštene šetnje do centra Zlatibora, pijace, skijališta ili autobuske stanice.

Smeštaj se nalazi u potkrovlju stambenog objekta sa panoramskim liftom, koji će svaku vožnju od prizemlja do apartmana učiniti fascinantnom, tako što će gostima omogućiti razgledanje Zlatibora sa velike visine.

Ovaj luksuzno uređeni smeštaj na Zlatiboru, poseduje dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, spavaću sobu i balkon terasu kakvom može da se pohvali mali broj apartmana na Zlatiboru. Smeštaj je predviđen za boravak do 4 osobe.

Dnevni boravak apartmana Attic na Zlatiboru raspolaže rasklopivom ugaonom garniturom, stolom za ručavanje, lcd tv-om velike dijagonale, potpunom opremljenom kuhinjom i izlazom na balkon terasu.

Kuhina apartmana pored sveg mogućeg pribora za jelo i pripremu hrane poseduje i mikrotalasnu peć, ravnu ploču za kuvanje i friider sa zamrzivačem.

Ovaj prelepi smeštaj na Zlatiboru uređen je na moderan način, a u njemu obiluje veliki broj stilskih detalja kao i diskretno osvetljenje koji će odmor na Zlatiboru učiniti romantičnim.

Smeštaj ima etažno grejanje na struju, internet, kablovski tv program na oba lcd tv-a, fen u kupatilu, parking mesto ispred objekta.

Cene smeštaja (za 4 osobe)

Od 1. sept. – 25. dec. – 35 evra

Od 25. dec. – 1. feb. – 45 evra

Od 1. feb. – 1. mart. – 40 evra

Od 1. mart. – 1. jul. – 35 evra

Od 1. jul. – 1. sept. – 40 evra

zlatibor_smestaj_tb

Kontakt telefon:

060/156-70-02

060/388-22-77

Apartman Attic – Lokacija smeštaja

Click to open a larger map

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600