Back to Top

Apartman Belleza | Zlatibor smeštaj

Apartman Belleza Zlatibor lociran je na fantastičnom mestu sa kojeg puca pogled na planinski predeo, brda, pašnake i borovinu. Smeštaj se nalazi na Čolovića brdu, a savršen je za goste koji žele da borave na lepom i mirnom mestu okruženom prirodom Zlatibora.

Smeštaj poseduje veliko dvorište, saobraćaj u ulici je redak, pa gosti mogu bez bojazni da puste decu da se igraju na čistom vazduhu.

Smeštaj Belleza je pogodan za odmor 4 osobe.

Apartman se nalazi u novom stambenom objektu na Zlatibou, a opremljen je maksimalno bogato, kvalitetnim nameštajem za vrhunski doživljaj. U enterijeru apartmana dominiraju moderne tehnike obrade zidiva, spušteni plafoni sa romantičnim osvetljenjem, otvorene boje kao i dosta stilskih detalja.

Apartman poseduje dnevni boravak sa komfornom ugaonom garniturom, kuhinju koja poseduje sve elemente i čelokuan pribor (šporet, rerna, frižider sa zamrzivačem, mikrotalasna itd.), prostrano kupatilo, spavaću sobu i terasu.

Iz spavaće sobe sa bračnim krevetom se izlazi na terasu sa koje se pruža nesvakidašnji pogled, a većina gostiju upravo ova terasa ostaje u najlepšem sećanju.

Smeštaj poseduje lcd tv, total telaviziju sa preko 80 kanala, internet velikog protoka, fen za kosu, peglu i dasku za peglanje, računar.

Apartman se greje na struju (norveški radijatori).

Gostima apartmana Belleza na Zlatiboru dostupan je besplatan parking i rezervisano parking mesto.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Tokom grejne sezone cena je 25 evra na dan.

Tokom sezone bez grejenja cena je 20 evra na dan.

Cene za Novu godinu je 80 evra na dan. (izdaje se samo za porodicu)

Kontakt telefon:

066/005-217

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”19″]

4
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Ivan Vulovic
Gost
Ivan Vulovic

Domaćin je vrlo nekorektan…

Ocena smeštaja:
***
Stefan Rakita
Gost
Stefan Rakita

Prelepo…

Ocena smeštaja:
*****
Gorana
Gost
Gorana

Predaleko od centa…

Ocena smeštaja:
***
Sanja M.
Gost
Sanja M.

Divno, romantično mesto, savršen apartman. Proveli smo prelepih sedam dana u ovom smeštaju na Zlatiboru i nemamo loših utisaka.

Ocena smeštaja:
*****