Back to Top

Apartman Bordo | Zlatibor smeštaj

Moderno opremljen duplex apartman, nalazi se u naselju Obudojevica u ulici Bregovi. Apartman Bordo nalazi se na oko 900 m od centra Zlatibora, Kraljevog trga, pijace i jezera.

Apartman Bordo, smeštaj intezivnih boja i modernog dezena učiniće odmor svakog gosta udobnim i prijatnim.

U donjem delu duplex apartmana nalazi se udobna ugaona garnitura, sto za ručavanje, lcd tv, potpuno opremljena kuhinja, toalet i balkon terasa.

Drvene stepenice vode ka gornjem delu duplex apartmana Bordo na Zlatiboru u kojem se nalazi francuski krevet, fotelja na rasklapanje, lcd tv i predivno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom, a što je najbitnije perfektno uredno.

Dakle, smeštaj je vrhunskog kvaliteta, lokacija je odlična, a apartman ima internet, dva lcd tv-a, kablovsku televiziju, grejanje na struju, balkon terasu, parking i može da ugosti šest osoba.

Cena najma apartmana od 1. jul. – 1. sept. iznosi 55 evra po danu. Od 1. sept. – 25. dec. dupleks apartman se izdaje po ceni od 40 evra po danu (noćenju.). Od 25. dec. – 25. feb. cena iznajmljivanja smeštaja iznosi 55 evra na dan. Od 25. feb. – 1. jul. cena izdavanja ovog komfornog smeštaja staje 40 evra po danu (noćenju).

Kontakt telefon:

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”400″ id=”97″]

Cene mogu biti drugačije oko nekih praznika kao što je Nova godina i slično. 

Cene se odnose na najam kompletnog dupleks apartmana Bordo, ne po osobi.

Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti, po nekom srednjem kursu.

5
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Isidora Šanta
Gost
Isidora Šanta

Komforan i prostran smeštaj, ima kupatilo i još jedan poseban toalet. Ko ne voli da se gura u malim zbijenim apartmanima na Zlatiboru, ovo će biti pravo rešenje. Uzgred, apartman ima i prelepu balkon terasu, koje nama na slikama.

Ocena smeštaja:
*****
Goran Edelinski
Gost
Goran Edelinski

Super smeštaj… Apartman je opremljeniji nego moj stan u kojem živim…

Ocena smeštaja:
*****
Zlatiborapartmani.org
Gost
Zlatiborapartmani.org

Apartman ima garnituru na rasklapanje u dnevnom boravku na kojoj može da spava dvoje i bračni ležaj na drugom nivou. Tu je i fotelja na rasklapanje kao pomoćni ležaj. Dakle za 4 osobe i eventualno jedno dete. Smeštaj ima toalet na prvom nivou i kupatilo na drugom nivou.

Milica
Gost
Milica

Molim vas da mi kažete koliko najviše osoba može da se smesti u apartman, čitala sam ali nigde ne piše. Još me zanima da li su ovo dva kupatila ili jedan toalet i jedno kupatilo? Hvala

Ocena smeštaja:
*****
Milena
Gost
Milena

Apartman je ogroman, sve je novo, uredno, čisto. Sa balkona se vidi pola Zlatibora. Preporuka.

Ocena smeštaja:
*****