Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartman Grand | Zlatibor smeštaj

Apartman Grand na Zlatiboru pozicioniran je u Svetogorskoj ulici, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Preobraženja Gospognjeg u centru Zlatibora. Smeštaj se nalazi u okviru novoizgrađenog stambenog kompleksa koji može da se pohvali objektima planinskog izgleda izuzetne lepote.

Mesto na kojem se smeštaj nalazi odlikuje mir i tišina, ambijent okružen borovinom, dok se Kraljev trg i jezero na Zlatiboru nalaze na svega 2, 3 minuta laganog hoda od smeštaja.

Apartman Grand poseduje čak dve odvojene spavaće sobe od kojih svaka ima bračni krevet i može da ugosti po dve osobe. Smeštaj poseduje ogroman dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, fascinantno kupatilo i prostranu balkon terasu u borovini.

Dnevni boravak apartmana Grand Zlatibor, opremljen je gabaritnom ugaonom garniturom, koja nudi mogućnost rasklapanja, pa na njoj udobno može da spava još dve osobe. Dakla smeštaj Grand na Zlatiboru može da ugosti čak 6 osoba.

Smeštaj sadrži čak 3 velika lcd tv-a, kablovski tv program, internet, potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, balkon terasu sa veliki stolom.

Gostima smeštaja Grand na Zlatiboru na raspolaganju je veliko dvorište kao i parking mesto ispred objekta.

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600