Back to Top

Apartman Kutak | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

064/174-32-93

Apartman Kutak na Zlatiboru, lociran je nedaleko od hrama Svetog Preobraženja u samom centru Zlatibora. Apartman Kutak se nalazi u potpuno novom stambenom objektu moderno-planinskog tipa.

Smeštaj se nalazi na lepom i mirnom mestu među borovima, a samu lokaciju odlikuje mir, tišina i prirodni ambijent Zlatibora.

Apartman Kutak poseduje dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje i spavaću sobu sa bračnim krevetom, pa smeštaj komotno može da ugosti 4 odrasle osobe.

Gostima smeštaja je na raspolaganju potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa veš mašinom i prelepa balkon terasa sa pogledom na vrh Tornik.

Smeštaj pored svege podrazumevanog poseduje fen, peglu, wifi internet, kablovski tv program, čak 2 lcd tv-a (dnevni boravak i spavaća soba), posteljinu, peškire, besplatan parking.

Bez obzira da li na Zlatibor putujete poslovno ili kako bi se odmorili, apartman Kutak će ispuniti sva vaša očekivanja.

Cena najma apartmana (za 4 osobe):

Od 20. jun. – 1. sept. – 40 evra na dan (za dužinu boravka do 2 dana), 35 evra na dan (za dužinu boravka od 3-4 dana), 30 evra na dan (za dužinu boravka preko 4 dana)

Od 1. sept. – 24. dec. – 30 evra na dan

Od 3. jan – 25. feb. – 40 evra na dan (za dužinu boravka do 2 dana), 35 evra na dan (za dužinu boravka od 3-4 dana), 30 evra na dan (za dužinu boravka preko 4 dana)

25. feb. – 20. jun. – 30 evra na dan

Za Novu godinu i 1. Maj cene mogu biti drugačije.

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600