Back to Top

Apartman Kutak | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

064/174-32-93

Apartman Kutak na Zlatiboru, lociran je nedaleko od hrama Svetog Preobraženja u samom centru Zlatibora. Apartman Kutak se nalazi u potpuno novom stambenom objektu moderno-planinskog tipa.

Smeštaj se nalazi na lepom i mirnom mestu među borovima, a samu lokaciju odlikuje mir, tišina i prirodni ambijent Zlatibora.

Apartman Kutak poseduje dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje i spavaću sobu sa bračnim krevetom, pa smeštaj komotno može da ugosti 4 odrasle osobe.

Gostima smeštaja je na raspolaganju potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa veš mašinom i prelepa balkon terasa sa pogledom na vrh Tornik.

Smeštaj pored svege podrazumevanog poseduje fen, peglu, wifi internet, kablovski tv program, čak 2 lcd tv-a (dnevni boravak i spavaća soba), posteljinu, peškire, besplatan parking.

Bez obzira da li na Zlatibor putujete poslovno ili kako bi se odmorili, apartman Kutak će ispuniti sva vaša očekivanja.

Cena najma apartmana (za 4 osobe):

Od 20. jun. – 1. sept. – 40 evra na dan (za dužinu boravka do 2 dana), 35 evra na dan (za dužinu boravka od 3-4 dana), 30 evra na dan (za dužinu boravka preko 4 dana)

Od 1. sept. – 24. dec. – 30 evra na dan

Od 3. jan – 25. feb. – 40 evra na dan (za dužinu boravka do 2 dana), 35 evra na dan (za dužinu boravka od 3-4 dana), 30 evra na dan (za dužinu boravka preko 4 dana)

25. feb. – 20. jun. – 30 evra na dan

Za Novu godinu i 1. Maj cene mogu biti drugačije.

5
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Daca
Gost
Daca

Proveli smo prelep vikend ovde i imamo samo lepe utiske. Pozdrav

Ocena smeštaja:
*****
Slavica
Gost
Slavica

Pored toga što je apartman stvarno sam vrh, što svi mogu i da vide, ono što je učinilo da nam odmor ostane u najlepšem sećanju jeste i sam odnos vlasnika prema nama koji je bio više dego korektan i fer.

Ocena smeštaja:
*****
Vladimir
Gost
Vladimir

Domaćini su stvarno ljubazni i korektni, sve je bilo onako kako smo i očekivani, možda i malo bolje, bez neprijatnih iskustava. Dolazimo opet u apartman Kutak.

Ocena smeštaja:
*****
Mina M.
Gost
Mina M.

Zaista lepo skockan apartman, prostran, moderan. Lokacija prelepa, nama buke i gužve što je retkost…

Ocena smeštaja:
*****
Anastasija
Gost
Anastasija

Apartman Kutak je jedan od najboljih apartmana u kojima smo odseli do sad, a bili smo bar desetak puta na Zlatiboru. Ovde nam je bilo nakako najlepše.

Ocena smeštaja:
*****