Back to Top

Apartmani na Zlatiboru

Apartman Lucija | Zlatibor smeštaj

Apartman Lucija – lokacija smeštaja

Apartman Lucija nalazi se u mirnom zlatiborskom naselju po imenu Rujno. Apartman je od centra Zlatibora udaljen svega 400 metara. Smeštaj može da ugosti šest osoba. U dnevnoj sobi nalazi se dvosed na rasklapanje. Apartman Lucija raspolaže sa dve spavaće sobe. U jednoj sobi nalazi se bračni ležaj, a u drugoj dva kreveta za po jednu osobu. Smeštaj Lucija nije opremljen za boravak kućnih ljubimaca. Ovaj apartman na Zlatiboru ima kablovsku televiziju, internet, lcd tv, centralno grejanje, peglu i dasku za peglanje kao i fen za kosu. Kuhinja u apartmanu je u potpunosti opremljena, a kupatilo ima zastakljenu tuš kabinu.

Cena najma apartman je 30 evra po danu/noćenju (jan, feb. 35-40 evra).

Kontekt telefon:

060/388-22-77

Oceni smeštaj

avatar
600
Zlatiborapartmani.org
Gost
Zlatiborapartmani.org

Grejanje apartmana je etažno na struju, dakle temperatura se podešava na jedno dugme na termostatu. Stan poseduje sve od pribora za spremanje hrane, potpuno opremljenu kuhinju, čak i šporet sa velikom rernom.

Mima
Gost
Mima

Poštovani, recite mi kakvo je tačno grejanje u apartmanu. Da li je kuhinja opremljena posuđem i priborom za spremanje hrane?

Ocena smeštaja:
*****
Zlatiborapartmani.org
Gost
Zlatiborapartmani.org

Cena koja je navedena se odnosi na najam celog apartmana, bez obzira da li u njemu boravila jedna ili šest osoba, što je maksimalan kapacitet ovog smeštaja.

Branko Bg
Gost
Branko Bg

Poštovani, da li apartman može da se iznajmi za manji broj osoba?

Ocena smeštaja:
*****