Back to Top

Apartmani na Zlatiboru

Apartman Matea | Zlatibor smeštaj

Apartman Matea – lokacija smeštaja

Apartman Matea nalazi se na Zlatiboru u naselju Rujno. Smeštaj je lociran u Viogorskoj ulici i udaljen je svega 300 metara od centra Zlatibora, trga, jezera i svih dešavanja. Apartman se nalazi na trećem spratu zgrade koja poseduje lift. Smeštaj može da ugosti četiri osobe. Apartman Matea poseduje lepo opremljeno kupatilo sa tuš kabinom kao i u potpunosti opremljenu i veoma modernu kuhinju. Gosti ovog apartmana imaju mogućnost opuštanja i uživanja na predivnoj balkon terasi. Unutrašnjost apartmana odiše dezenom prirodnih materijala, a zgradu okružuje prelepi prirodni ambijent planine Zlatibor. Smeštaj Matea na Zlatiboru ima grejanje na struju, internet, parking i kablovsku televiziju.

Cena najma apartman je 30 evra po danu/noćenju.

Rezervacije apartmana Zlatibor

Kontekt telefon:

060/465-86-44

Oceni smeštaj

avatar
600
Ljiljana Vidivić
Gost
Ljiljana Vidivić

Da li apartman ima neki sto i stolice na terasi? Ne vidim najbolje na fotografijama, pa Vas molim da mi odgovorite. Pozdrav

Ocena smeštaja:
*****
Tamara
Gost
Tamara

Bilo je pravo uživanje boraviti u ovom stanu na Zlatiboru. Vlasnik je stan opremio kao za sebe, pa se ne oseća ona praznina kao u klasičnim hotelskom sobama. Sve pohvale!

Ocena smeštaja:
*****
Helena Beograd
Gost
Helena Beograd

Apartman je bogato opremljen, ima čak i veliku rernu, fen u kupatilu i još dosta bitnih sitnica koje nisu navedene, a apartman ih poseduje. Topla preporuka. Ocena 5 je malo za ovakav smeštaj na Zlatiboru.

Ocena smeštaja:
*****