Back to Top

Apartman Matea | Zlatibor smeštaj

Apartman Matea nalazi se na Zlatiboru u naselju Rujno. Smeštaj je lociran u Viogorskoj ulici i udaljen je svega 300 metara od centra Zlatibora, trga, jezera i svih dešavanja. Apartman se nalazi na trećem spratu zgrade koja poseduje lift. Smeštaj može da ugosti četiri osobe. 

Apartman Matea poseduje lepo opremljeno kupatilo sa tuš kabinom kao i u potpunosti opremljenu i veoma modernu kuhinju. Gosti ovog apartmana imaju mogućnost opuštanja i uživanja na predivnoj balkon terasi. 

Unutrašnjost apartmana odiše dezenom prirodnih materijala, a zgradu okružuje prelepi prirodni ambijent planine Zlatibor. Smeštaj Matea na Zlatiboru ima grejanje na struju, internet, parking i kablovsku televiziju.

Cena iznajmljivanja apartmana je 30 evra po danu/noćenju.

Cena se odnosi na najam kompletnog apartmana, ne po osobi. Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu.

U vreme oko nekih praznika kao što je Nova godina i Prvi maj, cene smeštaja mogu biti drugaćije. Pozvati.

Kontakt telefon:

5
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Savo Teslic
Gost
Savo Teslic

Super apartman, dobra lokacija, balkon terasa smeštaja za svaku pohvalu, kao i sve ostalo. Cene vise nego povoljna za apartman ovog ranga.

Ocena smeštaja:
*****
Ljiljana Vidivić
Gost
Ljiljana Vidivić

Da li apartman ima neki sto i stolice na terasi? Ne vidim najbolje na fotografijama, pa Vas molim da mi odgovorite. Pozdrav

Ocena smeštaja:
*****
Tamara
Gost
Tamara

Bilo je pravo uživanje boraviti u ovom stanu na Zlatiboru. Vlasnik je stan opremio kao za sebe, pa se ne oseća ona praznina kao u klasičnim hotelskom sobama. Sve pohvale!

Ocena smeštaja:
*****
Helena Beograd
Gost
Helena Beograd

Apartman je bogato opremljen, ima čak i veliku rernu, fen u kupatilu i još dosta bitnih sitnica koje nisu navedene, a apartman ih poseduje. Topla preporuka. Ocena 5 je malo za ovakav smeštaj na Zlatiboru.

Ocena smeštaja:
*****