Back to Top

Apartman Milla | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

062/421-893

Apartman Milla se nalazi u samom centru Zlatibora na samo 200 metara od šetališta i Kraljevog trga. Preko puta je ski staza Obudojevica. U neposrednoj blizini apartmana se nalaze marketi Aroma, Aman, Prolece.

Apartman je opremljen za boravak dvoje odraslih osoba i dvoje dece. Apartman poseduje klima uređaj, wi-fi internet, tv, sopstveno grejanje na panelne radijatore, sušač u kupatilu, fen za kosu, peglu, električni bokal za vodu i perfektno čistu posteljinu.

Apartman Milla poseduje bračni krevet i dva ležaja na rasklapanje. Gostima je na raspolaganju izvanredna balkon terasa opremljena garniturom za sedenje.

Kupatilo apartmana Milla poseduje tuš kabinu, toaletni pribor, čiste peškire. Kuhinja u ovom predivnom apartmanu na Zlatiboru ima sve što je neophodno gostima tokom boravka.

Kuhinja ima dve električne ringle kao i svo neophodno posuđe.

Sa predivne balkon terase pruža se izvanredan pogled na zlatiborske lepote. Apartman Milla je pravi izbor za odmor na ovoj prelepoj planini.

Cena najma apartmana je 20-25 evra u zavisnosti od dužine boravka.

Svaki gost koji boravi dva i više puta dobice naknadno dan boravka gratis.

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”400″ id=”107″]

4
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Jasna Matić
Gost
Jasna Matić

Čisto, uredno za svaku pohvalu.

Ocena smeštaja:
*****
Goran
Gost
Goran

Mesto je doboro, preko puta aroma marketa na centru Zlatiboru, kod ski staze, prelep studio apartman idealan za dvoje.

Ocena smeštaja:
*****
Teodora
Gost
Teodora

Cena apartman odlična, top lokacija. Vlasnica apartmana je vrlo ljubazna i kulturna. Preporuka za apartman Milla svima koji žele smeštaj u strogom centru Zlatibora.

Ocena smeštaja:
*****
Srđan Lulić
Gost
Srđan Lulić

Dobra lokacija u centru Zlatibora, jedan od retkih apartmana na Zlatiboru koji poseduje klima uređaj. Pogled sa balkon terase fantastičan.

Ocena smeštaja:
*****