Back to Top

Apartman Mirka Zlatibor

Kontakt telefon:

060/319-02-05

Apartman je lociran na izuzetno dobroj lokaciji, udaljen svega 200m od centra i pijace na Zlatiboru. Smeštaj se nalazi u sklopu objekta gde je market IDEA, a na minut hoda su marketi Proleće, Aman i Aroma. Preko puta objekta je ski staza Obudovica.

Apartman je ukupne površine 28m2, a opremljen je potpuno novim nameštajem. Kuhinja je sa grejnom pločom i aspiratorom, frižiderom i svim posuđem (kao i sredstvima za pranje istog). Dnevna soba je sa dva ležaja na razvlačenje, tako da mogu boraviti tri odrasle osobe ili porodica sa dvoje dece srednjoškolskog uzrasta.

Posebnu čar apartmana Mirka čini vrlo komforno i prostrano kupatilo. Gostu je na raspolaganju komplet i perfektno čista posteljina, peškiri, papuče, fen za kosu, sigurnosni sef i sopstveno grejanje koje gost podešava po svojoj potrebi. Apartman je pokriven video nadzorom, internetom i kablovskim tv prijemom.

Apartman Mirka Zlatibor ima parking mesto.

Nema ograničenja o vremenu ulaska i izlaska(dodjete i idete kada želite). Čistoći pristupamo sa posebnom pažnjom i čvrsto obećavamo da će vam boravak biti kao kod svoje kuće.

Dobrodošlii!!!

Cena je na upit i po dogovoru, a svaki gost koji boravi dva i više puta dobiće naknadno dan boravka graris.

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”13″]

8
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Milica
Gost
Milica

Apartman je nov, čist, sređen. Lokacija je odlična-sve je blizu: centar, pijaca, marketi… Vlasnica je prijatna. Sve pohvale, uživali smo!

Ocena smeštaja:
*****
Slađana
Gost
Slađana

Smeštaj je odličan. Blizu do centra i same gondole. Sve je na dohvat ruke i prodavnice i marketi. Apartman je opremljen novim stvarima, vodi se računa o čistoći. Sve preporuke za smeštaj

Ocena smeštaja:
*****
Dragan Jokić
Gost
Dragan Jokić

Apartman Mirka se nalazi preko puta skijališta na Zlatiboru. Šteta što ovde nismo bili ranije tokom zimske sezone na Zlatiboru, nadam se da će apartman biti slobodan u januaru kad planiramo da dođemo opet.

Ocena smeštaja:
*****
Tamara
Gost
Tamara

Apartman je potpuno nov, nalazi se u novoj zgradi u samom centru, preko puta skijališta i sankališta. Preporučujemo svima koji traže smeštaj na Zlatiboru.

Ocena smeštaja:
*****
Nemanja
Gost
Nemanja

Smeštaj je skroz nov, sve je blizu, centar, sankalište, marketi, restorani… Ljubazno osoblje hotela.

Ocena smeštaja:
*****
Marinela
Gost
Marinela

Apartman je čist, vodi se računa. Kupatilo apartmana je fantastično, veliko, moderno. Bilo nam je stvarno lepo. Nema neke veće zamerke na smeštaj.

Ocena smeštaja:
*****
Sandra i Damir
Gost
Sandra i Damir

Top lokacija u centru. Perfektan smeštaj za mlađe parove.

Ocena smeštaja:
*****
Danica M.
Gost
Danica M.

Čist, nov lux apartman u centru Zlatibor. Srdačan doček.

Ocena smeštaja:
*****