Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartman Nataša | Zlatibor smeštaj

Apartman Nataša nalazi se na Zlatiboru u ulici Jovanke Jeftanović. Smeštaj se nalazi u neposrednoj blizini središta ovog prelepog turističkog mesta. Centar, pijaca, autobuska stanica, jezero i šetalište nalaze se na svega par minuta prijatne šetnje.

Apartman Nataša nalazi se na prvom spratu prelepe nove zgrade na Zlatiboru. Objekat se nalazi u prelepom prirodnom okruženju. Gosti mogu da koriste panoramski lift kako bi uživali u nesvakidašnjem pogledu na Zlatibor.

Apartman može da ugosti četiri odrasle osobe. Smeštaj ima odvojenu spavaću sobu sa bračnim ležajem, a u dnevnom boravku gostima je na raspolaganju ugaona garnitura na rasklapanje. Kuhinja poseduje električni šporet sa ravnom pločom, frižider sa zamrzivačem i neophodni kuhinjski pribor. U kupatilu se nalazi tuš kabina.

Apartman Nataša na Zlatiboru poseduje internet, kablovsku televiziju, lcd tv, parking, prelepu balkon terasu i centralno grejanje. Ovaj izvanredan apartman sa pregršt lepih detalja idealno je mesto za odmor na Zlatiboru.

Cena najma apartmana od 1. jul. – 1. sept. iznosi 25 evra po danu/noćenju. Od 1. sept. -1. dec. apartman se iznajmljuje za 30 evra po danu. Od 1. dec. – 1. apr. cena najma smeštaja je 30 evra po danu (35 evra u vreme raspusta). Od 1. apr. -1. jul. apartman se izdaje po ceni od 25 evra na dan.

U vreme novogodišnjih praznika cena najma apartmana je 80 evra na dan, a u vreme prvomajskih praznika cena je 40 evra na dan.

Kontakt telefon:

060/156-70-02

* Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu

4
Oceni smeštaj

avatar
600
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Zlatiborapartmani.orgZoran OstojićSvetlana Bg Recent comment authors
Zoran Ostojić
Gost
Zoran Ostojić

Dobar dan. Zanima me koliko je apartman Nataša udaljen od centra Zlatibora?

Ocena smeštaja:
*****
Svetlana Bg
Gost
Svetlana Bg

Da li postoji neki popust ako bi ostali duže u apartmanu?

Ocena smeštaja:
*****