Back to Top

Apartman Nešto Drugačije | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

-nije u ponudi

Apartman Nešto Drugačije se nalazi su sklopu novoizgrađenog apartmanskog kompleksa “Titova vila” u Kiridžijskoj ulici, a od centra Zlatibora, Kraljevog trga ili jezera je udaljen svega petnaestak minuta opuštene šetnje.

Mesto na kojem se smeštaj nalazi je zaista lepo i mirno, u jednom od najlepših delova Zlatibora, a opet moderno i po uglednu na najluksuznije turističke centre u svetu.

Sam apartman Nešto Drugačije se nalazi u okviru “vile Durmitor”, a svi gosti smeštaja biće u mogućnosti da se opuštaju i uživaju u čarima Wellnes & Spa centra apartmanskog kompleksa “Titova vila”, naravno uz odgovarajuću doplatu na recepciji.

Wellnes & Spa centar poseduje bazen, đakuzi, saunu, slanu sobu, bar. Turistički kompleks poseduje i restoran “Titova vila” koji nudi veliki izbor jela iz naše tradicionalne kuhinje, a tu je i igraonica za decu, parkić i drugo.

Apartman Nešto Drugačije poseduje dnevni boravak, spavaću sobu, dobro opremljenu kuhinju, prostrano kupatilo i balkon terasu.

Apartman se nalazi u visokom prizemlju (u visini prvog sprata), a može da ugosti najviše 4 osobe.

Gostima smeštaja na raspolaganju je wifi, kablovska televizija, lcd tv u dnevnoj i spavacoj sobi, posteljina, peškiri, električni bokal, aspirator i mnoge druge sitnice.

Grejanje je centralno na struju, a gostima je obezbeđeno besplatno parking mesto.

Cena najma apartmana se razlikuje u zavisnosti od broja noćenja, broja gostiju i perioda godine.

Cena se kreće se u rasponu od 25-50 evra na dan.

Apartman Nešto Drugačije – fotografije

2
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Gordana Trajkovic
Gost
Gordana Trajkovic

Hvala puno, Dragane

Dragan Zuza
Gost
Dragan Zuza

Sve!

Ocena smeštaja:
*****