Back to Top

Apartman Nina | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

062/256-454

Apartman Nina nalazi se u prelepom novoizgrađenom objektu u centru Zlatibora, pored poznatog hotela i spa centra Idila. Smeštaj je od Kraljevog trga i jezera na Zlatiboru udaljen svega par minuta hoda. 

Nedaleko od apartmana Nina nalaze se mnogi marketi, kafići, restorani, skijalište, čuvena gondola kao i mnogi drugi sadržaji koji će gostima odmor na Zlatiboru učiniti lepim i interesantnim.

Apartman Nina Zlatibor može da ugosti maksimalno 4 odrasle osobe.

Smeštaj poseduje dnevni boravak sa ugaonom garniturom na kojoj kad se rasklopi može da spava dve osobe, odvojenu spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom, moderno i prostrano kupatilo sa tuš kabinom.

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa pločom za kuvanje, frižiderom, posuđem, priborom za jelo kao imnogim drugim sitnicama.

Ono što apartmana Nina na Zlatiboru čini posebnim jeste balkon terasa sa koje gosti mogu sa visine da uživaju u idiličnoj panorami Zlatibora. 

Gostima smeštaja je na raspolaganju wifi internet, kablovski tv kanali, lcd tv, termo-podesivo centralno grejanje na struju, čista posteljina, peškiri, kao i osnovni toaletni pribor.

Apartman Nina poseduje sopstveno parking mesto ispred stambenog objekta.

Cena najma apartmana iznosi 30 evra na dan.

5
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Vanja
Gost
Vanja

Romantična atmosfera, lep apartman, prijatana vlasnica. Dolazimo opet ako bude slobodno 🙂

Ocena smeštaja:
*****
Igor
Gost
Igor

Neuporedivo bolje nego što može da se vidi na slikama. Pogled sa balkona top. Preporuka

Ocena smeštaja:
*****
Dalibor
Gost
Dalibor

Apartman Nina je prva liga!!! Sve ima, a pogled je fantastičan. Lokacija je mirna i bez buke, a u samom centru Zlatibora, sve je blizu. Preporuka!

Ocena smeštaja:
*****
Anastasija
Gost
Anastasija

Apartman je mnogooo bolji nego što izgleda na slikama, sve je novo, čisto i uredno. Ono zbog čega se vraćamo sigurno je pogled od milion dolara.

Ocena smeštaja:
*****
Nikola
Gost
Nikola

Apartman Nina zaista ima ono nešto što je teško opisati, a što će učiniti da stvarno uživate tokom boravka. Vlasnica je vrlo korektna osoba, svaki dogovor je ispoštovan.