Back to Top

Apartman Nostro Nido | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

062/352-145

Apartman Nostro Nido je pozicioniran u jednoj od najlepših ulica kojom se Zlatibor ponosi, u ul. Jovanke Jeftanović 24. Smeštaj se nalazi nedaleko od centra Zlatibora, ali opet na lepom i mirnom mestu okruženom borovinom.

Nostro Nido se nalazi u prizemlju potpuno novog stambenog objekta, na samo nekoliko minuta hoda od fantastično uređenog jezera na Zlatiboru, gondole, trga i većine drugih turističkih sadržaja koje ovo mesto poseduje.

Apartman poseduje prostranu, ograđenu terasu od 35 m2, koja ujedno predstavlja i malo, uređeno dvorište sa baštenskom garniturom, pa je ovaj smeštaj idealan za porodice sa decom koja će ovde moći bezbrižno da se igraju.

Smeštaj Nostro Nido poseduje dnevni boravak sa ugaonom graniturom na rasklapanje, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu sa bračnim krevetom i kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom.

Smeštaj može da ugosti 4 osobe.

Gostima apartmana je na raspolaganju besplatan wifi, 2 x lcd tv sa kablovskim tv programom, centralno grejanje na struju (gosti sami mogu da podese temp.), posteljina, peškiri, toaletni pribor, fen, papuče…

Treba naglasiti da je apartman pogodan za goste sa invaliditetom, jer ima i dodatni ravan ulaz sa terase.

Parking ispred objekta je besplatan.

Cene najma apartmana je 30 evra na dan.

Apartman Nostro Nido fotografije

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600