Back to Top

Apartman Novi Lux | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

064/856-02-38

064/856-03-02

Apartman Novi Lux na Zlatiboru, nalazi se u jednoj od najlepših ulica ovog predivnog mesta, u Ulici Narcisa, broj 8. Smeštaj se nalazi na mirnom mestu, okruženom prirodnim ambijentom, nedaleko od skijališta (4-5 min hoda), dok je centar Zlatibor takođe udajen svega par minuta šetnje. 

Apartman ima komfornu dnevnu sobu sa ugaonom garniturom i odvojenu, lepo opremljenu spavaću sobu sa bračnim ležajem. U svakoj od soba nalazi se prostran lcd tv sa kablopvskom televizijom. Smeštaj može da udosti 4 odrasle osobe, pa je pogodan za boravak porodice ili društva.

Gostima je na raspolaganju raskošna, moderno opremljena kuhinja sa svim neophodnim kuhinjskim sadržajem. Opremljena je šporetom sa ravnom pločom, ugradnom rernom, aspiratorom. Tu je frižider, kao i svo neophodno posuđe i pribor za jelo.  

Kupatilo poseduje zastakljenu tuš kabinu, mašinu za pranje veša i neophodan toaletni pribor.

Apartman Novi Lux ima predivnu terasu, idealnu za druženje i odmor. Opremljena je udobnom garniturom za sedenje. Gostima ovog luksiznog smeštaja na Zlatiboru na raspolaganju je čista posteljina, peškiri, papuče. 

Za goste smeštaja obezbeđeno je 10% popusta na hranu i pice u odredjenom restoranu i 20% popusta na Spa centar.

Smeštaj poseduje parno grejanje, klima uređaj, bežični internet i obezbeđeno parking mesto. Smeštaj nije pogodan za boravak kućnih ljubimaca.

Cene najma apartmana:

Od 1. sep. – 25. dec. 40 evra na dan

Od 25. dec. – 25. feb. 50 evra na dan

Za Novu godinu cena 90 evra na dan (minimum 4 dana)

Od 25. feb. – 1. jul. 40 evra na dan

Oko 1. maj 60 evra na dan (minimum 3 dana)

Od 1. jul. – 1. sept. 40 evra na dan

Apartman Novi Lux fotografije

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600