Back to Top

Apartman Perfect View | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

064/00-15-979

Apartman Perfect View nalazi se na četvrtom spratu potpuno novog stambenog objekta na Zlatiboru. Iz smeštaja se pruža istinski fantastičan pogled na prirodne lepote Zlatibora, borove šume i vrh Tornik.

Pogled “od milion dolara” je ono što ovaj apartman izdiže iz gomile drugih apartmana koji su takođe novi, lepi, komforni i moderno opremljeni kao i ovaj.

Smeštaj Perfect View se nalazi u ulici Miladina Pećinara 26, dakle na oko 3 minuta hoda od centralnog trga sa jezerom na Zlatiboru.

Ovaj luksuzni apartman je površine od 41 m2, poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, spavaću sobu sa bračnim krevetom, predivno kupatilo i balkon terasu.

Na balkon terasu se izlazi kako iz dnevnog boravka, tako i iz spavaće sobe, a pogled na Zlatibor sa četvrtog sprata na kojem se nalazi će oduzeti dah gotovo svakom.

Apartman može da ugosti najviše 5 osoba.

Gostima je na raspolaganju wifi internet, kablovski tv kanali, 2 x lcd tv, posteljina, peškiri, pribor za jelo, posuđe, šporet sa rernom…

Grejanje apartmana je centralno na struju, a parking ispred zgrade je besplatan.

Cena njma apartmana isnosi 40 evra na dan.

Cena njma apartmana u zimskoj sezoni isnosi 50 evra na dan.

Minimalna dužina boravka je 2 dana.

Apartman Perfect View – fotografije

1
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
M Vujović
Gost
M Vujović

Sjajan apartman, sadrži sve što je potrebno za savršen odmor! Novo, čisto i udobno! Pozicioniran tačno iznad Palisada, što znači kroz park do Trga za tren! Gostoprimstvo izuzetno! Za ljude sa stilom i kulturom prirode! Preporuka 10+

Ocena smeštaja:
*****