Back to Top

Apartman Planinski Odmor Lux | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

061/244-01-55

Apartman Planinski Odmor Lux predstavlja oazu savremenog komfora na prelepom Zlatiboru. Ovaj novi i moderno opremljen apartman pruža idealan smeštaj za one koji žele istražiti lepote planinskog podneblja.

Smeštaj se nalazi u mirnom delu Zlatibora u ulici Nikole Altomanovića, udaljenom svega 10 minuta hoda od centra, pružajući vam savršenu ravnotežu između blizine gradskih sadržaja i mira prirode.

Zgrada u kojoj se nalazi apartman ima privatni parking ispred, omogućavajući vam lako i bezbedno parkiranje tokom boravka.

Dnevni boravak apartmana je opremljen udobnom garniturom, pružajući prostor za opuštanje.

Prostrana terasa, opremljena udobnom garniturom, idealna je za uživanje u svežem planinskom vazduhu i pruža prelep pogled na okolni park.

Spavaća soba je posebno osmišljena kako bi pružila opuštajući ambijent, uz dodatni televizor i predivan pogled na Zlatibor i okolinu. Kuhinja je pažljivo opremljena svim potrebnim elementima kako biste imali ugodan odmor, uz dodatak detalja koji čine vaš boravak još prijatnijim.

Apartman Planinski Odmor Lux je posebno pogodan za porodice sa malom decom, s obzirom na neposrednu blizinu parka ispred zgrade, savršenog mesta za igru tokom svih godišnjih doba.

Gostima apartmana Planinski Odmor Lux su na raspolaganju kompletno opremljena kuhinja, 2 lcd tv-a (dnevni boravak i spavaća soba), wifi, kablovski tv program, posteljina, peškiri, papuče, fen, pegla, besplatan parking…

Apartman nije pogodan za kućne ljubimce.

Uživajte u luksuzu, udobnosti i prelepim pejzažima Zlatibora u Apartmanu Planinski Odmor Lux.

Cena najma apartmana iznosi od 30-40 evra na dan.

Cena zavisi od perioda godine, broja gostiju i dužine boravka.

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600