Back to Top

Apartman Purple Lux | Zlatibor smeštaj

Apartman Purple Lux prelepo je dizajniran apartman na Zlatiboru, a gostima može da pruži gotovo sve što i hoteli visoke kategorije na Zlatiboru. U smeštaju dominira purpurna boja koja u kombinaciji sa namtešajem od kvalitetnog drveta apartmanu daje posebnu toplinu i čar.

Smeštaj je lociran u naselju Đurkovac, na svega par minuta šetnje od centra Zlatibor. Apartman se nalazi u novoj zgradi, u visokom prizemlju. U apartman može da se smesti 4 osobe. Veličine je oko 40 m2.

Dnevni boravak smeštaja Purple Lux ukrašava velika ugaona garnitura, trpezarijski sto, lcd tv, moderna i kompletno opremljena kuhinja sa ugradnim elementima.

Kupatilo ovog apartmana na Zlatiboru oduševiće svakog gosta koji u njega uđe.

Spavaća soba apartmana takođe raspolaže lcd tv-ov pa ovaj smeštaj neće dozvoliti da bude dosadno ni onima koji budu spavali u spavaćoj sobi apartmana. Balkon terasa smeštaja je posebne priča, kako pogled sa nje, tako i udobna garnitura za sedenje i druženja.

Smeštaj na Zlatiboru sadrži wifi konekciju, kablovski tv program, centralno grejenje (digitalni termostat), kompletan kuhinjski pribor i uređaje, posteljinu, toaletni pribor, parking.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Kontakt telefon:

nije u ponudi

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”16″]

3
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Dejana
Gost
Dejana

Desetka je mala ocena za apartman Purple Lux na Zlatiboru. Procenite sami.

Ocena smeštaja:
*****
Davor Delić
Gost
Davor Delić

Oduševio sam devojku ovom apartmanom, bilo nam je zaista prelepo. Savršeno je reč koja opisuje sve što se tiče ovog smeštaja, od lokacije, udeđenosti do kvaliteta apartmana. 5+

Ocena smeštaja:
*****
Miodrag
Gost
Miodrag

Mislim da su reči nepotrebne u slučaju ovog smeštaja…

Ocena smeštaja:
*****