Zlatibor apartmani

Apartman Purple Lux | Zlatibor smeštaj

Apartman Purple Lux prelepo je dizajniran apartman na Zlatiboru, a gostima može da pruži gotovo sve što i hoteli visoke kategorije na Zlatiboru. U smeštaju dominira purpurna boja koja u kombinaciji sa namtešajem od kvalitetnog drveta apartmanu daje posebnu toplinu i čar.

Smeštaj je lociran u naselju Đurkovac, na svega par minuta šetnje od centra Zlatibor. Apartman se nalazi u novoj zgradi, u visokom prizemlju. U apartman može da se smesti 4 osobe. Veličine je oko 40 m2.

Dnevni boravak smeštaja Purple Lux ukrašava velika ugaona garnitura, trpezarijski sto, lcd tv, moderna i kompletno opremljena kuhinja sa ugradnim elementima.

Kupatilo ovog apartmana na Zlatiboru oduševiće svakog gosta koji u njega uđe.

Spavaća soba apartmana takođe raspolaže lcd tv-ov pa ovaj smeštaj neće dozvoliti da bude dosadno ni onima koji budu spavali u spavaćoj sobi apartmana. Balkon terasa smeštaja je posebne priča, kako pogled sa nje, tako i udobna garnitura za sedenje i druženja.

Smeštaj na Zlatiboru sadrži wifi konekciju, kablovski tv program, centralno grejenje (digitalni termostat), kompletan kuhinjski pribor i uređaje, posteljinu, toaletni pribor, parking.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Od 1. sept. – 25. dec. – 35 evra na dan.

Od 25. dec. – 25. feb. – 35 evra na dan. / oko Nove godine su druge cene

Od 25. feb. – 1. jul. – 35 evra na dan

Od 1. jul. – 1. sept. – 35 evra na dan.

zlatibor_smestaj_tb

Kontakt telefon:

060/388-22-77

060/156-70-02

Apartman Purple Lux – Lokacija smeštaja

Click to open a larger map

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600