Back to Top

Apartman Relax Duplex | Zlatibor smeštaj

Apartman Relax Duplex nalazi se na par stotina metara od centra Zlatibora, u okviru smeštaja Relax. Apartman raspolaže predivnim prostranim dvorištem u kojem se nalazi fontana i letnjikovac sa roštiljem.

Smeštaj je opremljen za udoban boravak četiri odrasle osobe.

Svaki detalj u apartmanu je posebno biran kako bi zadovoljio zahteve svakog gosta. Apartman ima spavaću sobu sa bračnim ležajem i kadom pored kreveta. Ova luksuzna kada u spavaćoj sobi omogućuje vrhunsko opuštanje.

Prilikom uređivanja smeštaja vodilo se računa o tome da se postigne što prirodniji izgled, ali i da se pridodaju detalji luksuza. Kupatilo je uređeno u boji kamena i drveta, a ima tuš kabinu. Posebna osvetljenja čine ovaj duplex apartman na Zlatiboru još lepšim.

Gostima je na raspolaganju i kauč na rasklapanje.

Terasa je veoma prostrana i ima garnituru za sedenje. Kuhinja je u potpunosti opremljena. Apartman Relax Duplex ima kablovsku televiziju, centralno grejanje, internet, parking i lcd tv.

Cena najma apartmana je 55 evra po danu/noćenju.

Kontakt telefon:

060/388-44-77

6
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Dimitrije P.
Gost
Dimitrije P.

Hteo sam da iznenadim ženu za godišnjicu braka i da je dovedem ovde na par dana. Mogu reći da je iznenađenje baš uspelo, ostala je bez teksta. Pa eto, ako još neko nema neku pametniju deju, sa ovim apartmanom neće pogrešiti sigurno.

Ocena smeštaja:
*****
Boris Puškar
Gost
Boris Puškar

Ovo još nigde nisam video, to je to 🙂

Ocena smeštaja:
*****
Stojan Pavić
Gost
Stojan Pavić

Unikatan smeštaj na Zlatiboru. Ovo niko nema! Jedini minus je što sam morao da rezervišem dosta dosta ranije jer je apartman iznajmljen dosta vremena u napred. Poz

Ocena smeštaja:
*****
Nenad Stanković
Gost
Nenad Stanković

Nekad je čoveku potrebno i ovako iskustvo. Boravak u ovako brutalno uređenom apartmanu. Ne mogu reći da mi se ne dopada, kad je stvarno extra, osmišljen za uživanje. Cena smeštaja je dosta jaka, ali nisam ovo video na drugim mestima.

Miša
Gost
Miša

Ovo je apartman za hedoniste, za one koji cene jedan život, kojima bitno novo iskustvo bez obzira na cenu. Svaka čast na kreativnosti!

Ocena smeštaja:
*****
Milan
Gost
Milan

Apartman je perverzija!

Ocena smeštaja:
*****