Back to Top

Apartman Vesna | Zlatiborski konaci

Sudio apartman Vesna u Zlatiborskim Konacima perfektan je smeštaj za dve osobe koje zele da se odmore na Zlatiboru.

Smeštaj se nalazi u apartmanskom naselju Zlatiborsko Konaci, poznatom po novim, lepim apartmanima koji se izdaju u turističke svrhe. Zlatiborski Konaci poseduje zatvoreni bazen koji radi tokom cele godine, spa centar, restoran, kafe bar…

Gosti apartmana Vesna mogu da koriste sve sadržaje Zlatiborskih Konaka po važećem cenovniku.

Ovaj moderno uređen apartman poseduje sve što je čoveku potrebno da se oseća srećno i prijatno tokom odmora. Tu je veliki lcd tv, internet, kablovski tv kanali, dobro opremljena kuhinja sa pločom za kuvanje, frižiderom, posuđem i svim ostalim priborom.

Apartman Vesna na Zlatiboru poseduje garnituru na rasklapanje, koja tokom dana može da se koristi za sedenje, a uveče da se rasklopi za spavanje. Smeštaj takođe ima i fantastično kupatilo, dizajnirano u modernom stilu današnjice.

Gostima ovog prelepog smeštaja na Zlatiboru je na raspolaganju gardarober, posteljina, toaletni pribor, peškiri, ketler, centralno grejenje.

Jedan od najlepših detalja jeste balkon terasa sa divnim pogledom na naselje Zlatiborski Konaci na kojoj gosti mogu da uživaju tokom leta i vrelih letnjih dana.

Smeštaj ima parking.

Cene na upit.

Kontakt telefon:

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”130″]

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600