Back to Top

Apartman Yellow Lux | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

065/268-44-44

Apartman Yellow Lux na prelepom Zlatiboru oduševljava svojim udobnim prostorom, smeštenim samo 100 metara od samog centra Zlatibora, u slikovitom naselju Đurakovac.

Ovaj ekskluzivni apartman, nazvan Yellow Lux, pruža nezaboravan boravak sa svoje dve prostrane spavaće sobe, idealne za udoban smeštaj četiri osobe.

Enterijer apartmana odiše toplinom zahvaljujući pažljivo odabranim detaljima i bogatstvu boja. Smeštaj je oaza luksuza i udobnosti.

Kuhinja je potpuno opremljena, pružajući gostima mogućnost pripreme obroka u prijatnom ambijentu.

Luksuzno uređeno kupatilo osigurava relaksirajuće trenutke, a na raspolaganju je i veš mašina za dodatnu praktičnost.

Apartman Yellow Lux na Zlatiboru nudi ne samo udobnost već i praktičnost, s obzirom na prisustvo lifta, besplatnog interneta, kablovske televizije, parkinga, efikasnog sistema grejanja na struju, kao i tri LCD televizora koji pružaju dodatnu zabavu.

Gosti mogu uživati u svežem planinskom vazduhu na prostranoj balkonskoj terasi.

Istinski doživite čari Zlatibora kroz boravak u Apartmanu Yellow Lux, gde se udobnost susreće s luksuzom, a svaki trenutak postaje nezaboravan.

Cene na upit.

4
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Galić Marko
Gost
Galić Marko

Sve pohvale za uređenje apartmana. Vlasnici su vodili računa o svakom detalju, tako da je smeštaj perfektan. Lep kraj na Zlatibora, blizu svega…

Ocena smeštaja:
*****
Marka Lakić
Gost
Marka Lakić

Woooooow, ovo je savršenstvo! Toliko mi se dopada smeštaj da ću što pre nagovoriti muža da uzme godišnji i da dođemo na Zlatibor. Uvek sam želela ovako nešto, a ovo je i više od savršenog smeštaja za neku korektnu cenu. Mnogo mi se dopada terasa i celokupan enterijer apartmana. Sigurno uskoro dolazimo na Zlatibor, a rezervaciju pravim iz ovih stopa!

Ocena smeštaja:
*****
Ana
Gost
Ana

Prelep stan i stvarno dizajniran sa ukusom. Preporučujem smeštaj!

Ocena smeštaja:
*****
Milan
Gost
Milan

Sam vrh ponude u svakom pogledu. Pogled sa terase fantazija, vidi se ceo Zlatibor. Sve pohvale za smeštaj.

Ocena smeštaja:
*****