Back to Top

Apartmani Kamalj | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

064/278-87-30

Apartmani Kamalj nalaze se u najlepšem zlatiborskom naselju Kamalj. Smeštaj se nalazi u neposrednoj blizini Specijalne bolnice za rehabilitaciju Čigota, Dino parka i Adrenalin parka.

Smeštaj je lociran na lepom i  mirnom mestu u ulici Srebrna pahulja sa kojeg se pruža predivan pogled, okružen borovom šumom u predivnom prirodnom ambijentu. Apartmani Kamalj su od centra Zlatibora udaljeni svega nekoliko minuta laganog hoda.

Smeštaj Kamalj sačinjavaju dva prostrana i komforna apartmana u porodičnoj vili sa velikim i lepo uređenim dvorištem. Svaki od apartmana poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo sa tuš kabinom i balkon terasu sa koje se pruža nesvakidašnji pogled na zlatiborske lepote.

Apartmani poseduju potpuno opremljene kuhinje (šporet, frižider, pribor za jelo, posuđe…), bežični internet, lcd tv, kablovski tv program, diskretno osvetljenje.

Gostima apartmana Kamalj na Zlatiboru na raspolaganju je letnjikovac sa roštiljem, kao i rezervisano parking mesto.

Bez obzira da li na Zlatibor dolazite poslom ili kako bi proveli godišnji odmor, apartmani Kamalj će sa sigurnošću ispuniti sva vaša očekivanja.

Cena najma apartmana iznosi od 25-30 evra na dan.

Vila na Kamalju

Apartman 1

Apartman sa spavaćom sobom. Smeštaj za 4 osobe.

Apartman 2

Apartman sa spavaćom sobom. Smeštaj za 4 osobe.

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600