Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartmani Kompas | Zlatibor smeštaj

U jednom od najlepših naselja na Zlatiboru, u novoizgrađenom stambenom objektu karakterističnom po planinskom stilu gradnje, nalaze se moderni apartmani Kompas. Smeštaj je od centralnog trga i jezera na Zlatiboru udaljen svega par minuta hoda Svetogorskom ulicom.

Ovi moderno opremljeni apartmani na Zlatiboru poseduju gotovo sve što je običnom čoveku potrebno za kvalitetan i udoban odmor na planini. Smeštaj se sastoji od nekoliko prostranih apartmana od kojih svaki poseduje dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i balkon terasu (ne svi apartmani).

Objekat sa apartmanima poseduje obeležen parking sa rampom, dok svaki od apartmana ima wifi internet, višekanalnu televiziju, termopodesivo etažno grejanje, lcd tv, potpuno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim elementima za pripremu obroka.

Cena najma apartmana od 1. jul. – 1. sept. je 30 evra na dan. Od 1. sept. – 28. dec. cena najma smeštaja je – evra na dan. Od 28. dec – 25. feb. cena je – evra na dan. Od 25. feb. – 1. jul. cena izdavanja smeštaja je – evra na dan.

* apartman br. 15.  cena od 25. feb. – 1. jul. i 1. sept. – 28. dec. iznosi 27 evra po danu, 1. jul. – 1. sept. je 33 evra na dan

Cene se odnose na najam kompletnog apartmana, ne po osobi. Cene se ne odnose na jedno noćenje.

U vreme oko nekih praznika (Nova godina, Prvi maj) cene mogu biti drugaćije.

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Apartman 22

Apartman sa spavaćom sobom za 4 osobe. Smeštaj ima wifi internet, višekanalnu televiziju, termopodesivo etažno grejanje, lcd tv, potpuno opremljenu kuhinju.

Apartman 23

Apartman sa spavaćom sobom pogodan da ugosti 4 čoveka. Smeštaj poseduje wifi, višekanalnu televiziju, termopodesivo etažno grejanje, lcd tv, potpuno opremljenu kuhinju.

Apartman 15 *

Apartman sa spavaćom sobom predviđen za boravak 4 osobe. Smeštaj ima wifi, višekanalnu televiziju, termopodesivo etažno grejanje, lcd tv, potpuno opremljenu kuhinju, balkon.

* Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu

3
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MarkoZlatiborapartmani.orgAnja Josipović Recent comment authors
Marko
Gost
Marko

Smeštaj je odličan, sve je novo, čisto i dobro se održava. Lokacija je ono najbolje, blizu šetališta i centra, a opet lepo ušuškana bez buke i gužve. Topla preporuka svima koji razmatraju da odsednu u ovom smeštaju. 5+++

Ocena smeštaja:
*****
Anja Josipović
Gost
Anja Josipović

Koliko vremena pre dolaska na Zlatibor moramo da rezervišemo smeštaj? Da li sigurno dobijamo onaj apartman koji želimo? Veliki pozdrav

Ocena smeštaja:
*****