Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartmani New Moment Zlatibor

Smeštaj New Moment na Zlatiboru pozicioniran je na mirnom i tihom mestu, dislociranom od glavnih ulica i saobraćaja. Apartmani se nalaze u divnoj ulici Breza, na desetak minuta prijatne šetnje od centra Zlatibora, autobuske stanice, Kraljevog trga i zlatiborskog jezera.

Apartmani  New Moment se nalaze u apartmanskom objektu ušuškanom predivnom borovinom Zlatibora , čiji miris i svežina odmor svakog gosta čine još prijatnijim. Smeštaj je vrhunski opremljen kako bi zadovoljio očekivanja i najprobirljivijih gostiju.

Prilikom opremanja apartmana vodilo se računa o svakom estetskom detalju, pa je celokupan utisak o apartmanu gotovo besprekoran.

Smeštaj čine tri veoma komforna apartmana, u koje mogu da se smeste po četiri odrasle osobe.  Apartmani imaju spuštene plafone ukrašene romantičnim osvetljenjem.

Kuhinja svakog apartmana u sastavu New Moment smeštaja na Zlatiboru ima ugradnu rernu i ploču za pripremanje ukusnih obroka.

Smeštaj New Moment Zlatibor  poseduje internet, po dva lcd tv-a, bogat kablovski tv program, wifi, balkon terasu i parking.

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Objekat sa smeštajem

Apartman New Moment 1

Apartman sa 1. spav. sobom. Smeštaj za 4 gosta.

Apartman New Moment 2

Apartman sa 1. spav. sobom. Smeštaj predviđen za 4 gosta.

Apartman New Moment 3

Apartman sa 1. spav. sobom. Smeštaj pogodan za 4 osobe.

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600