Back to Top

Duplex apartmani – Vip

VIP CASA na Zlatiboru raspolaže u svoje tri predivne vile i sa duplex apartmanima. Ovi apartmani su savremeno opremljeni i zasluženo nose naziv Vip apartmani. Smeštaj obezbeđuje svojim gostima besplatan termin za jednu osobu, za usluge spa centra i bazena. Ukoliko gosti žele dodatni termin, na raspolaganju im je fantastičan popust od 30 %.

Duplex apartmani u VIP CASI na Zlatiboru su različite kvadrature i imaju po dva king size kreveta. U okviru smeštaja gostima je dostupan parking sa osvetljenjem i video nadzorom. Gosti duplex apartmana imaju mogućnost da uživaju na fantastičnoj terasi. Kupatilo ima čiste peškire i modernu tuš kabinu. Kuhinja je fantastično opremljena. Posteljina se redovno menja.

Duplex apartmani na Zlatiboru u okviru VIP CASE imaju kablovske tv programe, internet, lcd tv i centralno grejanje. Gosti smeštaja imaju na raspolaganju lift. U sklopu cene uračunato je osiguranje svakog gosta. VIP CASA Zlatibor zadužena je za besprekornu uslugu, a na posetiocima je da se prepuste uživanju i zadovoljstvu na pravi način.

Dupleks apartmani.

Kontakt telefon:

065/91-91-999

065/91-91-899

Apartman 29 – vila Pahulja

Apartman 19 – vila Jela