Back to Top

Apartman Kraljevi Konaci Zlatibor

Kontakt telefon:

063/55-55-53

Apartman Kraljevi Konaci Zlatibor nalazi se u jednom od najlepših turističkih kompleksa pored jezera na Zlatiboru, u luksuznom naselju Kraljevi konaci.

Slobodno možemo reći da je ovo možda i jedino preostalo mesto u centru Zlatibora koje je sačuvalo prirodni ambijent, miris borove šume, tišinu, potpuno odsustvo automobila i gužve.

Kao i većina smeštaja u Kraljevim konacima i ovaj prelepi luksuzni apartman osmišljen je da svojim gostima priži maksimalan užitak tokom odmora na ovoj prelepoj planini.

Apartman se prostire na dva sprata, posedjue prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, čak 3 odvojene spavaće sobe, 2 kupatila (na svakom sprati po jedno), prostranu terasu na kojoj gosti mogu da uživaju u miru i prelepom borovom okruženju.

Apartman može da ugosti maksimalno 6 odraslih osoba, a predviđen je za goste koji cene komfor, prostranost, luksuz i kvalitet.

Smeštaj Kraljevi Konaci poseduje kablovsku tv, wifi internet, kamin, centralno grejanje, fen, peglu, mašinu za pranje veša, kao i mnogo drugih sitnica koje ne možemo sve navesti.

Gostima apartmana Kraljevi Konaci na Zlatiboru je na raspolaganju čista posteljina, peškiri, toaletni pribor…

Smeštaj raspolaže sa 2 sopstvena parking mesta.

Cena najma apartmana se kreće od 100-150 evra na dan.

Cena zavisi od perioda godine, broja gostiju i dužine boravka.

Cene tokom praznika mogu biti drugačije.

Apartman Kraljevi Konaci – fotografije

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600