Back to Top

Apartmani na Zlatiboru

Apartman Kompakt | Zlatibor smeštaj

Apartman Kompakt – lokacija smeštaja

Apartman Kompakt predviđen je da ugosti najviše 6 osoba. Dupleks apartman sa dve spavaće sobe i prostranim dnevnim boravkom, raskošno je uređen smeštaj koji svojim gostima pruža maksimalan komfor tokom odmora na Zlatiboru. Apartman ima čak dva kupatila, od kojih jedno poseduje đakuzi kadu. Apartman je lociran u blizini centra Zlatibora, nedaleko od zlatiborskog jezera, a poseduje gotovo sve što jedan vrhunski smeštaj može da ima. Gostima je na raspolaganju internet, kablovska tv, lcd tv, balkon terasa, sopstveni parking i još dosta toga.

Rezervacije apartmana Zlatibor

Kontekt telefon:

060/465-86-44

Cena najma apartmana je 50 evra

* Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu narodne banke Srbije

Oceni smeštaj

avatar
600
Dragutin Čavić
Gost
Dragutin Čavić

Moja višečlana porodica i ja smo bili na odmoru na Zlatiboru. Ovaj apartman je IZVANREDAN. Sve je tako čisto i uredno. Kuhinja je ekstra opremljena, moderna, ma sve u fulu. Dva kupatila, djakuzi kada…možete zamisliti koja je to milina. Svima bih preporučio da dođu na Zlatibor i da gostuje u smeštaju Kompakt. Porodica Čavić, Kragujevac

Ocena smeštaja:
*****
Nenad
Gost
Nenad

Baš luksuzan apartman, ogroman lcd tv, dva kupatila i to jedno sa “jacuzzi” kadom, balkon gleda u borovinu. Lokacija savršena, na minut, dva od trga i jezera. Rezervisan parking sa rampom.

Ocena smeštaja:
*****