Back to Top

Apartman Kompakt | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

065/268-44-44

Apartman Kompakt predviđen je da ugosti najviše 6 osoba. Dupleks apartman sa dve spavaće sobe i prostranim dnevnim boravkom, raskošno je uređen smeštaj koji svojim gostima pruža maksimalan komfor tokom odmora na Zlatiboru. Apartman ima čak dva kupatila, od kojih jedno poseduje đakuzi kadu.

Apartman je lociran u blizini centra Zlatibora, nedaleko od zlatiborskog jezera, a poseduje gotovo sve što jedan vrhunski smeštaj može da ima. 

Gostima je na raspolaganju internet, kablovska tv, lcd tv, balkon terasa, sopstveni parking i još dosta toga.

Cene na upit.

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”400″ id=”105″]

5
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Predrag Prelević
Gost
Predrag Prelević

Čist luksuz u pravom smislu te reči. Dupleks apartman sa dva kupatila, đakuzijem, čak dve spavaće sobe, balkon sa pogledom na borovinu, obeleženo parking mesto rezervisano samo za goste smeštaja.

Ocena smeštaja:
*****
Tanja Urošev Krstić
Gost
Tanja Urošev Krstić

Poštovani da li apartman ima veš mašinu i da li u zgradi ima lift?

Dragutin Čavić
Gost
Dragutin Čavić

Moja višečlana porodica i ja smo bili na odmoru na Zlatiboru. Ovaj apartman je IZVANREDAN. Sve je tako čisto i uredno. Kuhinja je ekstra opremljena, moderna, ma sve u fulu. Dva kupatila, djakuzi kada…možete zamisliti koja je to milina. Svima bih preporučio da dođu na Zlatibor i da gostuje u smeštaju Kompakt. Porodica Čavić, Kragujevac

Ocena smeštaja:
*****
Nenad
Gost
Nenad

Baš luksuzan apartman, ogroman lcd tv, dva kupatila i to jedno sa “jacuzzi” kadom, balkon gleda u borovinu. Lokacija savršena, na minut, dva od trga i jezera. Rezervisan parking sa rampom.

Ocena smeštaja:
*****