Back to Top

Apartmani Luxury Centar | Zlatibor apartmani

Apartmani Luxury Centar locirani su u širem centru Zlatibora, nedaleko od hotela Mona i autobuske stanice, a od centralnog trga i jezera na Zlatiboru udaljeni su svega par minuta šetnje Zlatiborom. 

Apartmani se nalaze u vili/stambenoj zgradi koja je završena 2016. godine pa će gosti biti u mogućnosti da provedu odmor u potpuno novim apartmanima opremljenim u modernom stilu kvalitetnim nameštajem. Smeštaj se sastoji od prostranih apartmana pri čijem se uredjivanju vodilo računa o svakom detalju kako bi gostima smeštaja boravak bio što lepši i udobniji. 

Apartmani poseduju kablovsku tv, lcd tv, wi-fi internet, francuske balkone, centralno podno grejenje, parking ispred vile. Objekat poseduje lift i prilagodjen je osobama sa invaliditetom.

Cene smeštaja:

Od 1. jul. – 1. sept. – 35 evra

Od 1. sept. – 1. dec. – 30 evra

Od 1. dec. – 1. mart. – 40 evra / Oko Nove god. su druge cene

Od 1. mart. – 1. jul. – 30-35 evra

Kontakt telefon:

066/331-531

Izgled objekta na Zlatiboru

Apartman 10

Apartman sa spavaćom sobom. Smeštaj pogodan za 4 osobe.

Apartman 11

Apartman sa spavaćom sobom. Smeštaj za 4 osobe.

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”400″ id=”58″]

3
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Biljana
Gost
Biljana

Apartmani su preuređeni, sve je mnogo bolje nego na slikama. Smeštaj je na odličnoj lokaciji. Preporučujemo svima koji gledaju ovaj smeštaj, neće pogrešiti sigurno.

Ocena smeštaja:
*****
Sofija Katanić
Gost
Sofija Katanić

Kada smo došle na Zlatibor u ovaj apartman, moram priznati da me je oduševilo podno grejanje koje nemam kod kuće, ali i lift koji je bio preko neophodan mojoj ćerci koja je trenutno u invalidskim kolicima. Hvala na razumevanju i gostoprimstvu, uživale smo. Najleši pozdrav za divne ljude koji su nas dočekali i gospođu koja nam je preporučila ovaj smeštaj. Sofija i Nađa

Ocena smeštaja:
*****
Maja
Gost
Maja

Prelepi novi apartmani u centru Zlatibora. Najviše ocene za smeštaj!

Ocena smeštaja:
*****