Back to Top

Apartmani Azurni | Zlatibor smeštaj

Azurni Apartmani, smešteni u neposrednoj blizini centra Zlatibora i renomiranog hotela Palisad, predstavljaju izvanredan domaćin za istinski užitak na ovoj planinskoj destinaciji.

Ovi elegantni smeštajni prostori locirani su u tihoj ulici, u potpuno novom objektu, garantujući mir i udobnost svim posetiocima.

Azurni Apartmani, očaravajući svojim modernim dizajnom, pružaju luksuzno opremljene apartmane, koji ne samo da prate, već i nadmašuju standard najprestižnijih hotela na Zlatiboru.

Svaki pojedinačni apartman oduševljava svojim dobro promišljenim detaljima i opremom, uključujući kablovsku televiziju, LCD televizor, interfon, bežični internet, peglu s daskom, fen, krevetac i udobnu stolicu za hranjenje najmlađih gostiju.

Azurni Apartmani se ponose i obeleženim parking mestom direktno ispred objekta, pružajući dodatnu praktičnost i sigurnost za sve goste.

Uživajte u ekskluzivnom smeštaju na Zlatiboru u Azurnim Apartmanima, gde svaki trenutak postaje nezaboravan doživljaj.

Kontakt telefon:

065/875-54-43

Apartman 1

Apartman sa spavaćom sobom za 4 osobe

od -€ dan/noćenje

Apartman 2

Apartman sa spavaćom sobom za 4 osobe

od -€ dan/noćenje

 

4
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Srdić Dajana
Gost
Srdić Dajana

Imali smo srdačan doček, gospodja nas je sačekala i odvela do apartmana. Smeštaj je na svom mestu, ima bukvalno sve, čak i neke stvari koje smo poneli od kuce.

Ocena smeštaja:
*****
Dinča
Gost
Dinča

Poštovani, da li i apartman 1 poseduje neku rernu ili samo apartman broj 2, ako dobro vidim na fotografijama? Pozdrav

Marinkovići
Gost
Marinkovići

Proveli smo nezaboravan odmor u ovom smeštaj u na Zlatiboru. Svakom je jasno da su stanovi za izdavanje vrhunski čim pogleda slike iznad, ali ono što možda ne može da se vidi je mesto na kojem se apartmani nalaze, a koje ispunjava sve uslove gosta. Mirna, lepo uređena ulica u blizini centra. Divno!

Ocena smeštaja:
*****
Milan
Gost
Milan

Fantazija apartmani, sve je novo, čisto, moderno uređeno. Lokacija super, širi centar, do jezera i trga se stiže kroz borovinu Palisada. Sve u svemu, nama nikakvih zamerki.

Ocena smeštaja:
*****