Back to Top

Apartmani Iskra 2 | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

065/315-29-23

Apartman Iskra 2 lociran je na jednom od najatraktivnijih mesta na Zlatiboru, u neposrednoj blizini hotela Mons i hotela Iris, na svega par minuta šetnje do prelepog zlatiborskog jezera i centralnog trga. Apartman se nalazi u novoj zgradi, na adresi Svetogorska 4, Zlatibor.

Ono što ovaj smeštaj razlikuje od mnogih drugih jeste sam ambijent okružen borovinom, mir, tišina, a opet, sve zanimljivosti koje Zlatibor može da pruži su na dohvat ruke gostima.

Smeštaj je pogodan za boravak 4 odrasle osobe, a poseduje spavaću sobu sa bračnim krevetom i lcd tv-om, dnevnu sobu, kuhinju i fantastično moderno kupatilo.

Dnevni boravak poseduje kauč na rasklapanje, veliki lcd tv, trpezarijski deo sa stolom i 4 stolice, dok se kroz prozor pruža nesvakidašnji pogled na borovinu Zlatibora. Kuhinja apartmana Iskra 2 poseduje ravnu ploču za kuvanje, frižider, kompletan pribor za jelo i spremanje hrane.

Gostima smeštaja je dostupan bežični internet, kablovski tv kanali, fen za kosu, čista posteljina, peškiri, kao i ostali toaletni pribor.

Grejanje u apartmanu je centralno/etažno na struju, a gosti sami mogu da podese željenu temperaturu. Apartman poseduje parking mesto, dok se u podnožju zgrade nalazi dobro snabdeven market.

Smeštaj nije pets friendly. 

Cena smeštaja:

Od 25. feb. – 1. jul. 30 evra dnevno

Oko 1. maj 60 evra dnevno (najmanje 3 dana)

Od 1. jul. – 1. sept. 40 evra dnevno

Od 1. sep. – 25. dec. 30 evra dnevno

Od 25. dec. – 25. feb. 40 evra dnevno

Za Novu godinu cena 70 evra dnevno (najmanje 4 dana)

Apartman Iskra 2 – fotografije

 

2
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Dragan Leković
Gost
Dragan Leković

Apartman je blizu Kraljevog trga i jezera, tržni centar je takođe na dohvat ruke. Sve je bilo odlično, hvala na dobrom dočeku. Pozdrav

Ocena smeštaja:
*****
Bebići
Gost
Bebići

Super povoljni apartmani. Čistoća za 5++. Preporuka!

Ocena smeštaja:
*****