Back to Top

Vila Breg | Zlatibor apartmani

Kontakt telefon:

063/185-33-36

Vila Breg se nalazi u jednom od najlepših naselja Zlatibora, u naselju Zova, na mestu sa kojeg se pruža nesvakidašnji pogled na prirodne lepote planine Zlatibor.

Ljubazno osoblje vile očekuje svoje goste i nudi im niz zanimljivog sadržaja. Vila Breg poseduje kafe-restoran- Kafanicu Breg u kojem kako gosti, tako i svi posetioci mogu da se opuste uz ukusnu kuhinju i vrhunska pića.

Vila Breg na Zlatiboru ima otvoreni bazen i terasu. Vila Breg izgrađena je u planinskom stilu, gde preovlađuju prirodni materijali. Gosti koji borave u apartmanima vile Breg, imaju obezbeđen doručak, a po želji mogu uplatiti i polupansion.

Smeštaj u vili Breg čine četiri luksuzna apartmana. Vila Breg na Zlatiboru poseduje internet, kablovsku televiziju i rezervisan parking.

Cene na upit.

Vila Breg, bazen, letnja bašta

Restoran, kafe

Apartman “Beli bor”

Studio apartman “Zova”

Apartman “Zlatni bor”

Deluxe apartman “Breg”

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”144″]

3
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Dimitrije Radun
Gost
Dimitrije Radun

Sve je super, lepo, novo, skupo, vrhunsko, idilično. To je tačno. Jedina mana smeštaja je što je daleko od centra Zlatibor da bi se išlo peške. E sad, kome to ne smeta, ko dođe autom i nije mu problem da se odveze i vrati svaki put, onda ok.

Ocena smeštaja:
****
Aca i Kalina
Gost
Aca i Kalina

Ovde smo redovni gosti. Svaki put smo iznova oduševljeni. Leti kad dođemo uživamo na bazenu koji je u sklopu vile, a zimi ručamo u kafanici i vreme nam prolazi zaista interesantno. Puni smo lepih utisaka. Veliki pozdrav za domaćine od Ace i Kaline

Ocena smeštaja:
*****
Miodrag
Gost
Miodrag

Jedna recenica najbolje opisuje ovo mesto. “Ovo je pravi Zlatibor.”

Ocena smeštaja:
*****